ANNONS

Kusinernas julklappar

/

– I samarbete med Xplora –

Just nu har jag ett samarbete med Xplora som är en kombinerad klocka och mobiltelefon för barn som är för små för en smart phone. Gillis är gränsfall i ålder så vi bestämde att vi ska ge bort fyra stycken till barnens kusiner som är sex och fyra år gamla i julklapp istället. Xplora fungerar så att man har upp till 12 förinställda nummer som man kan ringa till och man kan ta emot meddelanden. Direkt från klockan kan man skicka ett meddelande om var man är. Det finns även en smart GPS-funktion så att man alltid kan se var ens barn befinner sig. Perfekt när man i miljöer med mycket folk såsom lekland, nöjesfält eller börjat få gå till närmsta park själv. Väldigt bra! Eftersom det kan vara ganska svårt att bestämma just när det är en passande ålder för barnen att få sin första mobiltelefon så är det här en bra första grej. Det finns varken surf eller sociala medier i den här klockan. Vad tycker ni?

BEL_8365

BEL_8351

Om du köper klockan här så får du abonnemanget för 99 kronor i månaden istället för 149kr.

– I samarbete med Xplora –

69
1

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00