Lucka nummer 7

Vem skulle du vilja sända extra kärlek till idag?

Det är ett enkelt och kort svar. Och det är till er fina läsare. Många av er har följt bloggen i 8-9 år vilket är häftigt. Ni har läst om första kärleken, brustet hjärta, boenden, utmaningar, bolag, sorger, kärleken, frieri, giftemål, förlossningar. Allt stort i mitt liv. Ni har dessutom följt med mig på resan med att gå från en tonåring till mitt vuxna jag. En enorm resa som finns beskrivet i ord, varje dag. Hade ni inte varit så engagerade hade inget av det jag gör idag hänt. Bloggen öppnar oerhört många dörrar och jag vill bara tacka er för det. Jag vill verkligen ge tillbaka, men jag har inte kommit på hur och vad. Ni får gärna hjälpa mig med idéer. Hur som helst, det blir mitt svar på dagens lucka. All kärlek går till er! Alla ni som finns med mig i uppgång och nedgång, hejar på mig och peppar mig. 

TACK!


En dörr som öppnades tack vare bloggen bland annat – Besök hos fantastiska Gekåsgänget. 

Detta är en del av Kajsons julkalender – vill du också vara med så läs mer här

 1. Helt otroligt Bella. Jag har följt dig enda sedan jag blev medlem i din grupp på Playahead -FFRI (fina flickor röker inte), jag menar hur länge sedan är inte det? En märklig känsla att få ha följt dig enda sen SBN-tiderna fram tills familje-Bella idag! Och du har alltid varit en lika stor förebild! 🙂

 2. Det är verkligen häftigt att du bloggat så pass länge. Kommer inte ihåg när exakt jag började läsa din blogg, men visst var det några år sedan. Så kul att man kunnat följa din livsresa. Men på sätt och vis märkligt då det känns som att man känner dig, vilket man inte gör, förstås. Hur som helst så är det roligt att du fortfarande håller igång. Kikar in minst ett par gånger i veckan 🙂
  http://www.nouw.com/hellofebruary

 3. Hej Isabella! Jag tycker att du är så inspirerande och verkar vara en superhärlig människa. Beundrar hur du får ihop allt, din relation till Odd och till barnen samtidigt som du driver alla dina företag. Jag tycker mycket om LCCs produkter, men tycker det är tråkigt att ni har parfym i ansiktsprodukterna. Förstår att du vill ha det i schampo, balsam, bodylotion osv. Men det känns onödigt att ha det i ansiktet. Testade din sovmask, som är parfymfri, och älskade den, men skulle vilja testa city living och dina andra ansiktsprodukter också. Har ni tankar på att ta bort parfymen i era ansiktsprodukter så även allergiker kan använda dem?
  Kram

 4. Första blogginlägget av dig som jag läste var nog din första dag i gymnasiet, jag gick redan på Jensen då. Har för mig du hade vita jeans och en blårandig skjorta. Märkligt hur jag minns det. Måste ju vara 11 år sedan väl? Kul att du hänger kvar. Stor kram

 5. Jag har följt din blogg sedan start och du har alltid varit en stor inspiration, genom att vara dig själv. Du ger så mycket, mer än du tror. Om du vill ge något tillbaka så fortsätt precis med det du gör! Jag går dagligen in på din blogg och jag mår alltid bättre efteråt. Det är som att din positiva energi kommer igenom skärmen 🙂 världen behöver fler personer som du, som vill lyfta andra, vill inspirera och göra skillnad – och det är en ära att få följa dig och få ta del av alla tips, råd och få följa med på en liten del av din vardag.

 6. Hej jag har läst din blogg sedan jag var 17 och är idag 24 år gammal. Går in här 2 ggr om dagen minst. Fortfarande lika kul 🙂 ha det bäst

 7. Du är en enorm förebild <3 en idé på något att göra är att anorda något slags evenemang där vi som läser din blogg får möjlighet till att träffa varandra vore väldigt spännande. Din blogg har öppnat ett nytt kapitel i mitt liv ( som jag även skrivit till dig på Twitter) min bästa bästa vän kommer via din blogg mfl. Utan ditt inlägg skulle det som skett under detta år inte vara möjligt. Ser verkligen fram emot att få träffa dig nästa onsdag o få tacka dig personligen då kompisen jag tar med mig kommer härifrån 🙂

 8. Jag började läsa din blogg när du gick ut att du var gravid med Gillis. Så det är inte så länge sedan. Jag hade inget intresse av dig innan dess, jag tyckte att du verkade vara en bortskämd snobb-moderat som inte visste mycket om verkligheten utanför Stockholms innerstad. Detta grundade jag på diverse uttalanden, rubriker och annat. När jag började läsa bloggen fick jag en annan bild av dig, och nu är jag inne varje dag och läser! 🙂

 9. Läst din blogg ända sen året du startade blogga.. så roligt att få följa dej i ditt liv 🙂 så tack för att du fortsätter!

 10. Kenza har ju precis dragit igång en stor give away-grej för att ge tillbaka till sina läsare när hennes blogg nu fyller 10 år. Du skulle kunna göra något liknande! Det behöver ju inte vara att du lottar ut massa prylar egentligen, dina läsare är kanske mer intresserade av annat. 🙂

 11. Har oxå följt dig länge, och sett dig bli vuxen. Du var en bra paus för mig när jag pluggade när barnen var små så tack själv att du har delat med dig av dig😀

 12. Så roligt! Jag är uppväxt i Ullared . Min mamma hade Camilla (fru till Thomas) som lärling när vi gick frisörutbildning samtidigt. Sen jobbade mamma på Camillas salong när dom öppnade den på gekås! Det är otroligt roligt vilket mäktigt företag från en sån liten håla, gekås blivit. Personligen har jag ALDRIG jobbat där till skillnad från de flesta andra i min uppväxt. Jag strävade mot storstan tidigt! Men det är mysigt att hälsa på emellanåt.

 13. Jag är idag 27 år och jag minns när jag gick i gymnasiet och fick höra om dig. De andra tjejerna i klassen brukade prata om någon viss Blondinbella som tydligen var ganska provocerande och så. På den tiden var det det rätt ovanligt med bloggar så jag var inte alls insatt i det där. Minns bara att just namnet Blondinbella var ett populärt samtalsämne i klassrummet och korridorerna. Ett tag efter började jag själv följa dig, och här är jag idag, typ 10 år senare och läser din blogg varje dag. Idag verkar du vara en så himla ödmjuk och trevlig person. Det är ju så komiskt på nåt sätt att man betraktade dig som provocerande förut (eller var du ens det? Kanske inte, det var väl bara att det var så nytt med en tjej som bloggade och stack ut), särskilt när man tänker på hur vissa bloggare är idag. Ännu flummigare är det att du så att säga var med från starten, innan bloggandet hade slagit igenom helt. Jag tycker iaf att det är så häftigt att jag följt dig så länge nu, och precis som du skriver, följt dig genom livets alla skeden. Tänk om jag visste det då, som 16-åring, när jag första ggn hörde om dig, att jag 10 år senare fortfarande skulle läsa din blogg, och att du skulle bli en så framgångsrik person. Älskar dig, höll jag på att säga – men älskar din blogg iaf! 😛

 14. Jag skulle vilja skicka massor med kärlek till min bästa vän Maria som i detta nu är på förlossningen och blir snittad med bebis nr 3. Hon är en sån jäkla supervän och supermorsa så hon förtjänar all kärlek i världen<3

  1. Läste visst bara rubriken😂
   ”Vem vill du ge lite extra kärlek till idag”
   Men hon förtjänar en jäkla massa kärlek ändå👊🏻

 15. När du har sponsrade inlägg som genererar rabattkoder så är det ju att ge tillbaka till läsarna, winwinwin. Du får betalt, läsare rabatt, företaget publicitet och en skjuts i ordrar!

  I övrigt har jag följt dig till och från (aldrig varje dag, men någon gång i veckan) i ca 9 år. Du har alltid på vissa plan varit en förebild, som du skrev i en av dina böcker och som jag själv resonerar, man behöver olika förebilder i olika tider och till olika saker 🙂

  Anledningarna till varför jag är återkommande till endast din blogg är 1: för att du skriver på ett simpelt men innehållsrikt sätt så att jag som dyslektiker inte har så svårt att ta mig igenom en text. 2: För att vi verkar ganska lika vilket ger mig en igenkänning jag inte känner så ofta med andra i vår ålder och det gör även att jag kan jämföra och vända på det för att se mig själv utifrån och få tankeställare gällande mig själv 🙂 Nyttigt!

 16. Har följt dig i flera år, under den tiden har mycket förändrats i ditt liv och i mitt. En fantastisk resa har du gjort ! Massa kramar

 17. För min del behöver du verkligen inte känna att du behöver ge tillbaka. Jag får massor av inspiration och framförallt motivation av att läsa din blogg varje dag!
  Det är något jag ser fram emot och peppar mig att jobba på mot mina mål bl.a. ekonomiska mål. Du är en av mina främsta förebilder 🙂

 18. Har också vart inne i din blogg sen SBN tiderna, vi var på samma SBN fest en gång och jag gick förbi dig och Marcel vid toaletterna, hehe. Jag har slutat gå på fyllefester, gett mitt liv åt Jesus och lever för att hjälpa och inspirera andra människor. Du gör det på ett annat sätt, och även fast jag tycker att det är lite väl mycket konsumtion inbakat i Blondinbella konceptet så är det kul att följa med hur du växer, lever och lär. Och det verkar hända grejer konstant! Mitt i allt detta roliga hoppas jag att du och alla andra hittar en relation med vår Gud en dag, Jesus är ljuset själv och han är med i ditt liv mer än du tror. Alla sjukdomar och sånt som du brottas med kan han ta bort. Hur som helst fortsätt kämpa på och ta det lugnt, du är fin och älskad som du är 🙂

 19. Vi är lila gamla du och jag och jag har varit med sen hemmafesteenas tid. Minns att jag var så avundsjuk på dig och Nils när ni flyttade ihop för ni kändes så vuxna och jag ville också ha en vuxen cool pojkvän och ett eget hem haha! Tänk en stor fest med dig och alla läsare som vi fick gå på 🙂 Massa coola kvinnor men problemet blir ev att alla som inte bor i Sthlm kanske inte kan komma. Möjligen att MTR och SJ kan ge lite schyssta deals från gbg, Malmö och någonstans norröver? Det hade varit något det!

 20. Egentligen behöver du inte ge något tillbaka, du ger ju så mycket av dig själv och ditt liv till oss läsare. Du inspirerar! Det är väl att ge om något 🙂
  Men vill du verkligen ge något skulle du ju kunna ha en utlottning av x-antal goodiebags från LCC 😉

 21. Hej. Jag undrar om du använder Taf toys bil mobil till barnen längre? Det säljs inte längre och jag ubdrar så om inte jag kan få köpa den av dig? Skulle bli så oerhört GLAD! Om nån annan läser detta och kan tänkas sälja, så vill jag köpa! Tack på förhand. Kram

 22. Tack!
  Jag har följt dig sen min första föräldrarledighet (7år lite drygt). Jag går in och kollar två ggr om dagen ungefär 💕

 23. Önskar få en liten rapport på Nils 🙂 men förstår om ni/du inte vill. Tack för att du har låtit oss följa dig så många år. Du är en sann inspiration

  1. Jag är också nyfiken om Nils! Vi som följde bloggen på den tiden minns honom som en mycket trevlig kille och som din pojkvän inte minst. Har för mig att han läste på juristprogrammet. Vad gör han idag och har ni kontakt? (Frågan ställd till Bella) 🙂

 24. <3jag hejar på dig, och på din söta familj<3 Glad att ni funderar på veganmat, jag tror att Odd är så smart och kreativ så han lyckas göra hela familjen glad med både veganmat och trygghet<3

  kärlek från Ess<3

  PS. Jag har läst här sedan 2007 eller våren 2008, jag är två år äldre än din mamma och ensamstående mamma med tre barn, mina tjejer är 17 och snart 19 och min pojke är 23. Du peppar mig och jag hejar på dig. I eftermiddag väljer jag om jag fortsätter jobba som "biståndshandläggare" på vikariat till sista mars, eller om jag istället hoppar på skolkuratorsvikariat till sista juni. Jag är kristen och ber och försöker också lyssna på min "gut feeling". Tacksam för tips med hur du hittar din "gut feeling", om du hinner. Kärlek igen till dig och alla i din söta familj från Ess<3

 25. Jag började läsa din blogg precis när du börjat. Läste din kissies,dessies och paow. När du blev gravid och det var mycket om det i bloggen tog jag en liten paus för jag inte kände att jag kunde relatera lika mycket till inläggen. Jag minns ett så starkt minne som är så kul när man tänker på det. Var när jag gick i ettan på gymnasiet och vi hade våran första lektion på morgonen. Då plötsligt skrek en tjej i våran klass ut” Bella och Nils har gjort slut!” Man hörde ett sus igenom klassrummet och jag blev helt chockad. Kändes som min bästa vän och hennes pojkvän gjort slut. Min lärare förstod ingenting. Är så spännande vilket inflytande du har haft för många människor. Måste vara svårt att greppa ibland tänker jag. Har kommit tillbaka till din blogg nu igen och inspereras av ditt entreprenörskap! Så kul att följa dig!

 26. Tack Bella!
  Jag har ett förslag. Ta en summa av det du tjänar på bloggen i december månad och köp gåvobevis på en välgörenhetsorganisation, tex rädda barnen, Unicef, röda korset osv. Och gör skillnad i världen till jul, och sen redovisa det här.
  Kram

  1. Då kära Helen så kan väl du ta och köpa gåvobevis för din lön?!
   Varför ger du förslag på vad andra ska göra med sin lön??

 27. Vad rart av dig att tacka läsarna. För det är ju faktiskt så att om läsarna sviker så hade du ju inte haft inkomst från bloggen.
  Jag läser sin blogg så gott som daglien och intresserar mig mest för dina bolag. Det som sklijer din blogg från andra tycker jag är variationen. Ena gången om blöjbarn och andra gången som studiebesök i New York. Betydligen roligare än bloggar med bilder på mat varannan dag.
  Hoppas du tycker bloggandet är kul och inte ”bara ett jobb”.
  Så tack tillbaka för alla roliga inlägg!

 28. Du har redan gett tillbaka! LCC ”räddade” mig och mina hemska eksem i armhålorna (efter användning av absolut torr i tonåren, vilket är för ca 15 år sen, vet inte om det finns kvar men kommer aldrig rekommendera det till mina barn) med eran sensitive deo och jag behöver för första gången på alla dessa år inte tänka på vad jag har på mig, hur jag rör mig osv. Passar perfekt nu när jag har en ettåring hemma som mer än gärna blir omkringburen också. Alla som någon gång haft eksem/utslag eller liknande vet vilken befrielse det är att bli väck dom! Ps. Använder bara LCC-produkter till ansiktet numera. Älskar dom. 😃

 29. Tack själv Isabella! Jag har följt din blogg sedan start och den enda blogg jag läser dagligen (tyckte bloggar dog ut lite när instagram mm kom). Men du har lyckats hålla kvar en 🙂

 30. Jag har följt din blogg sedan ryktet på vår skola gick om att de fanns något som hette blogg ( ja vi e lantisar) o de fanns en tjej som var hårmodell o hade jätte fint långt blondt hår ( vet ej om de ens stämmer) vi snackar om högstadiet o vi är lika gamla så ja, jag har följt dig länge! Mina åsikter har ändrats genom åren så som dina! Allt från fascinerad till irriterad o sen till girlpower! underhållande, inspirerande och vardagsmysig blogg.

 31. Du ger ju tillbaka varje dag! Att få läsa dina inlägg varje kväll efter att jag lagt min son och bäddat ned mig i sängen är inspirerande och avslappnande! Deiver själv företag i Norge och tycker det är skönt att läsa om hur du får vardagen att fungera! Vi behöver LCC i butikerna i Norge bums! Anväder dina hårprodukter nu men är irriterande att inte bara kunna svänga inn å köpa det man behöver när det är slut!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..