ANNONS

Växasäng! 

/

Sally har blivit en stor tjej. Hon blir 2 år i april och det var dags att lämna spjälsängen och få en växasäng. Vi invigde den i fredags och barnen har velat sova ihop i den sedan dess. Dom kommer över till oss på nätterna eller så lyfter vi över barnen till oss. Vi kanske är knäppa jag och Odd men vi somnar hellre med barnen tätt intill oss och skulle det fortsätta tills de fyller 10 år så känner jag bara att det är mysigt. Bästa stunden på dygnet att få ligga nära nära, gosa och lyssna på andetagen. 


Sängen heter Edstorp från Mavis. Det var svårt att hitta rätt tycker jag men denna kändes som en svensk klassiker som hon kan ha länge oavsett hur vi inreder framöver. Det kan ju bli en 90-säng om man drar ut och det är ju bra. Himmelsängen är ifrån IKEA. 

72
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00