Min onsdag

Jag har en ganska lugn dag på kontoret. Vilket innebär lite luft mellan allt jag gör. Det är alltid tufft när varje möte börjar på varje timslag (men effektivt med sex möten på en dag). Pingis och jag har gjort en intervju på morgonen om bolaget, jag har gått igenom en massa mail och nya rekryteringar. Kul. Sedan kommer Annie Lööf förbi på lunch, trevligt.

IMG_7970

Skjorta Ralph Lauren, byxor i sammet Esprit/Ellos (adlink), knähöga stövlar Stylelevel (adlink). 

Vi har även en bra julbox med Apotea just nu, det är ett samarbete med Idun och man får vår ansiktsmist, vår ansiktspeeling samt Iduns mascara och topplack. Allt kommer i en box. Ni hittar den här.

I samarbete med LCC

 

 

 1. Amanda skriver:

  Jag pendlar också upp och ner i vikt jättemycket utan att varken ändra mat- eller träningsrutin! Tror inte det är fel på någon av oss, folk måste bara förstå att alla kroppr fungerar olika :)! Du och jag är superfina hur vi än väger :)!

  1. Amanda skriver:

   Lol skulle kommentera på ditt andra inlägg om vikt x”D. Aja det får väl stå här istället haha!

 2. Sofie skriver:

  Åh Bella, din klädstil är alltid så spot on! Kan inte du göra ett inlägg om en bra basgarderob, på tips och trix👍🏻☺️ Vore super!! Tack för en fin blogg!!

 3. Emma skriver:

  Åh Isabella, jag tycker du klär dig så himla fint! Du har en sån sofistikerad, snygg och prydlig stil – precis som jag gillar! Om du har lust och tid någon dag, skulle du kunna göra en ”Mina favoriter i garderoben” och välja ut några toppar, byxor, klänningar osv som du också visar hur du matchar. Skulle vara jättekul och ge mycket inspiration 😁 kram

 4. Jag är ett stort fan av ditt hår Isabella! Du måste berätta vad du gör efter att det är nytvättat! Lockar du själv? Isåfall hur? Och med vad? De där perfekta stora svallarna är ett utav mina life goals… Snälla snälla, visa/berätta hur du gör!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..