ANNONS

Min onsdag

/

Jag har en ganska lugn dag på kontoret. Vilket innebär lite luft mellan allt jag gör. Det är alltid tufft när varje möte börjar på varje timslag (men effektivt med sex möten på en dag). Pingis och jag har gjort en intervju på morgonen om bolaget, jag har gått igenom en massa mail och nya rekryteringar. Kul. Sedan kommer Annie Lööf förbi på lunch, trevligt.

IMG_7970

Skjorta Ralph Lauren, byxor i sammet Esprit/Ellos (adlink), knähöga stövlar Stylelevel (adlink). 

Vi har även en bra julbox med Apotea just nu, det är ett samarbete med Idun och man får vår ansiktsmist, vår ansiktspeeling samt Iduns mascara och topplack. Allt kommer i en box. Ni hittar den här.

I samarbete med LCC

27
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00