ANNONS

Lunch med Annie

/

Det är alltid lika uppfriskande att träffa Annie. Jag har alltid beundrat människor som står stadigt oavsett vad som sker i världen och Annie är en sådan person … Och politiker. Jag har alltid varit intresserad av samhället och själv som ni vet politisk aktiv i mina tonår därför är det alltid härligt att få diskutera med en expert. Testa mina tankar kring omvärlden och se hur det landar. Vi tycker rätt lika om mycket. 

Jag kommer att stötta centerpartiet när det är dags för val. Inte för att jag har lärt känna Annie utan för att de parti jag tidigare stöttade inte längre delar samma värderingar som jag. Jag var stolt över att vara moderat när det var ”Nya Moderaterna-eran” med individens frihet i fokus. Alla människors frihet i fokus. Idag upplevelser jag Centerpartiet som de parti som arbetar hårdast för mänskliga rättigheter och ett öppet och fungerade Sverige. Därför skullle jag rösta på Centerpartiet idag. Att jag sedan har fått lära känna Annie efteråt  är bara en bonus. 

Annie är en tuff person, rättvis och med ett stort hjärta. Idag hann vi med mycket kring att balansera karriär och ha barn. Man blir aldrig riktigt klar med det ämnet. Ständigt nya utmaningar:)

Som idag när jag hämtade denna lilla tjej. Arg som ett bi var hon hemma och ville dra mig hårt i håret. Det enda hon ville göra var att bada här i handfatet i tvättstugan. Det är omöjligt att styra över denna lilla tjej. Hon påminner väldigt mycket om mig som barn. 


Nu sover båda barnen, Odd tränar i gymmet i garaget och jag har slagit mig ner här för att jobba. Jag fick hem Julia Mjörnstedts fantastiska plädar idag från woollie. Ingen spons men vill bara lyfta hennes företag. Det var Julia som startade Ung Cancer för många år sedan. Trevlig kväll på er och tack för alla stöttande kommentarer i förra inlägget! 

69
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00