Lunch med Annie

Det är alltid lika uppfriskande att träffa Annie. Jag har alltid beundrat människor som står stadigt oavsett vad som sker i världen och Annie är en sådan person … Och politiker. Jag har alltid varit intresserad av samhället och själv som ni vet politisk aktiv i mina tonår därför är det alltid härligt att få diskutera med en expert. Testa mina tankar kring omvärlden och se hur det landar. Vi tycker rätt lika om mycket. 

Jag kommer att stötta centerpartiet när det är dags för val. Inte för att jag har lärt känna Annie utan för att de parti jag tidigare stöttade inte längre delar samma värderingar som jag. Jag var stolt över att vara moderat när det var ”Nya Moderaterna-eran” med individens frihet i fokus. Alla människors frihet i fokus. Idag upplevelser jag Centerpartiet som de parti som arbetar hårdast för mänskliga rättigheter och ett öppet och fungerade Sverige. Därför skullle jag rösta på Centerpartiet idag. Att jag sedan har fått lära känna Annie efteråt  är bara en bonus. 

Annie är en tuff person, rättvis och med ett stort hjärta. Idag hann vi med mycket kring att balansera karriär och ha barn. Man blir aldrig riktigt klar med det ämnet. Ständigt nya utmaningar:)

Som idag när jag hämtade denna lilla tjej. Arg som ett bi var hon hemma och ville dra mig hårt i håret. Det enda hon ville göra var att bada här i handfatet i tvättstugan. Det är omöjligt att styra över denna lilla tjej. Hon påminner väldigt mycket om mig som barn. 


Nu sover båda barnen, Odd tränar i gymmet i garaget och jag har slagit mig ner här för att jobba. Jag fick hem Julia Mjörnstedts fantastiska plädar idag från woollie. Ingen spons men vill bara lyfta hennes företag. Det var Julia som startade Ung Cancer för många år sedan. Trevlig kväll på er och tack för alla stöttande kommentarer i förra inlägget! 

 1. Petra skriver:

  Håller helt med dig angående Centerpartiet. Har också röstat på andra parti tidigare men de senaste valen har centern varit det enda valet för mig. De står för den humanaste politiken idag med relevans i verkligheten. Har aldrig hört Centern säga att vi kan ta emot 30 miljoner flyktingar, löjligt och orealistiskt. Rena lögner.

 2. Annie & Bella – Vilken power duo!! Två av mina förebilder!
  Stöttar själv Center partiet sedan några år tillbaka! 😀

 3. Lotta skriver:

  Här osar det röstfiske så det bara visslar om det, tyvärr av kommentarerna att döma på den här bloggen så är de dessutom lätta att manipulera.
  Annie Lööf påstår på fullaste allvar att Sverige har möjlighet att ta emot 30 miljoner invandrare som dessutom ska komma in i arbete. Hur har hon tänkt skapa dessa arbeten? Nej, hon lever så långt från verkligheten som man bara kan komma. Definitivt inte en trovärdig politiker i mina ögon.

 4. Gillar dig Bella men snälla låt bli att påverka dina läsare med att påveka dem i det politiska valet om vem de skall rösta på. För mig känns det som om att Annie fiskar röster från dina bloggläsare. Hon månar inte om landsbygden hon må komma ifrån Småland men storstan har stigit åt huvudt åt denna donna. Hon vill bara tjänna en massa pengar. Hade helst sett henne hålla sig borta ifrån politiken. Lätt för henne att tycka om ett öppet Sverige som bor i ett fint rikt välbergat område utan vare sig fattigdom eller mångkultur. Ingen av politikerna vet hur det är i det vardagliga livet för vanliga svenssons som stöter på både det ena och det andra. Alla hyllar mångkultur förutom Sverigedemokraterna för de ser saker och ting mer realistiskt än dessa andra politiker som bara månar om sig själva. Tycker synd om vad de gjort med dagens Sverige och än har de möjlighet att påverka. Det är upp till var och en att tänka sig noga för vem och vad man röstar på.
  Är så synd att det finns 75 000 undernärda pensionärer som byggt upp dett land för att dessa politiker hela tiden är så måna om annat förutom sitt eget folk.

 5. Ana skriver:

  Oj vad stora barnen har blivit, tiden bara rusar iväg hehe 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..