Låt kroppen vara

Jag skulle vilja be er som kommenterar kring min vikt att skippa det. Vare sig det är positivt eller negativt. Jag har själv aldrig varit speciellt brydd kring vad vågen visar och under åren 16-26 pendlat på 20 kilos skillnad, upp och ner flera gånger. Varför finns egentligen inget bra svar på, visst jag har fått två barn men det är det. Den kropp jag ser i spegeln är en kropp jag alltid tycker är fin. Jag är stolt över min kropp och har alltid varit. Ni som har följt mig länge vet det.

När jag startade kampanjen Size Me i min gamla tidning Egoboost Magazine. 

Jag får kommentarer kring att jag har gått ner i vikt med flit men det är inte sant. Men för första gången i mitt liv har jag blivit orolig att något skulle vara fel eftersom så många av er påpekar det. Det är inte speciellt roligt. Jag har ju till och med besökt läkaren och kontrollerat varför det sker, men alla prover ser bra ut och när vi röntgade sköldkörteln hittade vi inget fel. Jag har gått ner trots att jag har inte tränat på månader och äter som vanligt. Den enda skillnaden är att jag dragit ner på köttkonsumtion i familjen och hittat mer vegetariska alternativ men jag har svårt att tänka mig att det skulle vara anledningen. Oavsett så är jag pigg och mår bra – Och som alltid känner jag mig fin.

Jag vill att bloggen ska vara fri från kommentarer kring vikt. Vare sig det är min eller andras. Vare sig det är positivt eller negativt. Jag vill inte ha något alls om det i bloggen. Det finns så mycket roligare i livet att koncentrera sig på, det har alltid varit mitt sätt att se på det. Självklart är hälsan viktig men jag har koll och mår väldigt bra. Jag kommer sluta godkänna kommentarer som rör vikt och storlek. Jag har alltid varit befriad från dessa tankar och så även ska blogga vara.