Låt kroppen vara

Skärmavbild 2016-11-30 kl. 14.28.59
Skärmavbild 2016-11-30 kl. 14.29.10
Skärmavbild 2016-11-30 kl. 14.29.22
Skärmavbild 2016-11-30 kl. 14.30.36

Jag skulle vilja be er som kommenterar kring min vikt att skippa det. Vare sig det är positivt eller negativt. Jag har själv aldrig varit speciellt brydd kring vad vågen visar och under åren 16-26 pendlat på 20 kilos skillnad, upp och ner flera gånger. Varför finns egentligen inget bra svar på, visst jag har fått två barn men det är det. Den kropp jag ser i spegeln är en kropp jag alltid tycker är fin. Jag är stolt över min kropp och har alltid varit. Ni som har följt mig länge vet det.

523774_356672801061542_140473039348187_13239443_1141413697_n1

När jag startade kampanjen Size Me i min gamla tidning Egoboost Magazine. 

Jag får kommentarer kring att jag har gått ner i vikt med flit men det är inte sant. Men för första gången i mitt liv har jag blivit orolig att något skulle vara fel eftersom så många av er påpekar det. Det är inte speciellt roligt. Jag har ju till och med besökt läkaren och kontrollerat varför det sker, men alla prover ser bra ut och när vi röntgade sköldkörteln hittade vi inget fel. Jag har gått ner trots att jag har inte tränat på månader och äter som vanligt. Den enda skillnaden är att jag dragit ner på köttkonsumtion i familjen och hittat mer vegetariska alternativ men jag har svårt att tänka mig att det skulle vara anledningen. Oavsett så är jag pigg och mår bra – Och som alltid känner jag mig fin.

Jag vill att bloggen ska vara fri från kommentarer kring vikt. Vare sig det är min eller andras. Vare sig det är positivt eller negativt. Jag vill inte ha något alls om det i bloggen. Det finns så mycket roligare i livet att koncentrera sig på, det har alltid varit mitt sätt att se på det. Självklart är hälsan viktig men jag har koll och mår väldigt bra. Jag kommer sluta godkänna kommentarer som rör vikt och storlek. Jag har alltid varit befriad från dessa tankar och så även ska blogga vara.

 1. Marie skriver:

  Jag såg också att du blev smalare. Över tidens gång.
  Men jag tycker du ser ut att må bra! Man går ju ned i vikt när man ammar.
  Men vilket som, så har man ju sett viktnedgången över rätt lång tid. Så den i sig har ju inte varit extrem. Dessutom ser du glad och pigg ut och har alltid verkat vilja lyfta hälsa. Har inte reflekterat över att du skulle må dåligt. Möjligt vis valt lite hälsosammare alternativ. Vilket inte är något fel när man håller det på en jämn och bra nivå.
  Grattis till din goda hälsa! 👍🏽

 2. Kan man inte bara få SuperGilla/Älska vissa av dina kommentatorers (och dina) kommentarer som gjorts?
  Ni är så himla smarta, älskvärda, vackra och kloka. <3
  Och som samtidigt har så sunda inställningar till det yttre, världsliga värden i livet och vad som är värt att älska energi och klokhet på <3

 3. Fantastisk förebild och härligt motgift till kroppshetsen som pågår!

 4. ta de lugnt 🙂 Åren förändras och vi med dem, kroppen förändras efter varje barn. Mår man bra så är det bra 🙂 håll koll på stressen bara som företagare och tvåbarnsmamma, fast du verkar ju unna sdig och ta hand om dig själv vilket är viktigt tycker jag. Du vet bäst om dig själv. kram

 5. Emmelie skriver:

  Väldigt bra skrivet!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..