Julklappstips

Alla länkar är adlinks

Jag tänkte börja morgonen med julklappstips från mig:

Skärmavbild 2016-11-30 kl. 09.05.42

Klocka Larsson & Jennings, Flattered modell Alexandra, världens bästa borste Mason Pearson, till personen som har allt, flaskpropp från Orrefors,  förvaringsbox Nomess, ljuvliga örhängen från Marni, Bokstavsarmband från Blue Billie, lyxig pyjamas till bra pris från Guess, bh & Other Stories, varmt för öronen och snyggt för håret & Other Stories, om plånboken är stor – väska från Gucci, pullover från Filippa K, hårmask från LCC, bra bok till lillasyster och till mamma.

Skärmavbild 2016-11-30 kl. 09.05.18

Till den som gillar att laga mat – förkläde i skinn från Åhlens, liten bok att fylla i alla resor man gör Smythson, mössa Ralph Lauren, tidlös polo J.Lindeberg, man spelar alldeles för lite spel – Mästarnas mästare, pyjamas Ralph Lauren, armband i silver från Skultuna, strumpor Happy Socks, whiskeyglas Orrefors, förvaringsbox Nomess, korthållare Smythson, och rengöringskräm Jack Black.

Alla länkar är adlinks

  1. Emma skriver:

    Alltså endast konstruktiv kritik. Jättekonstigt av dig att skriva best friend och boyfriend där du gjort. Du är en förebild på så många plan och har så rätta värderingar men alltså en tjej kan vilja ha mycket av det som du skrivit att killar önskar sig, och tvärtom. Förstår att detta är mallen men är det inte himla viktigt att bryta denna mall? Du som har två barn som ska växa upp i en tid av alla dessa sociala medier kanske vill vara lite mindre stereotyp. Jättefina saker verkligen men testa att antingen göra endast ett kollage, eller blanda lite saker som både tjejer och killar vill ha och skriv verkligen inte bästa kompis och pojkvän som du gjort. Ha det bäst

  2. Malin skriver:

    Mycket fina saker men tycker tyvärr att det blev lite rörigt att läsa inlägget på datorn eftersom kollaget är så extremt stort så man måste bläddra upp och ner för att matcha texten med bilden för att veta vart sakerna kommer ifrån :/ i-landsproblem javisst, men kanske kan det nästa gång stå vid varje produkt och länkarna kan finnas längst ner i inlägget så blir det lättare för mig som läsare via laptop? 🙂

  3. Emma skriver:

    Varför detta gnäll överallt? Låt dom som vill köpa julklappar till sina barn, familj, vänner etc. Bara för man är känd betyder det inte att man måste lösa världens alla problem. Tycker man det är onödigt med julklappar så köp inte julklappar svårare än då är det inte, eller ge den där donationen i julklapp som så många tjatar om. Men tanken med julklappar och presenter överlag är att ge något som man tror den personen vill ha, jag personligen skulle bli väldigt besviken om jag fick en donation i mitt namn i julklapp eller present. Jag vill hellre ha saker jag har nytta av men inte har råd att införskaffa sig då man är fattig student t.ex. gryta, kastruller, porslin

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..