ANNONS

Julklappstips

/

Alla länkar är adlinks

Jag tänkte börja morgonen med julklappstips från mig:

Skärmavbild 2016-11-30 kl. 09.05.42

Klocka Larsson & Jennings, Flattered modell Alexandra, världens bästa borste Mason Pearson, till personen som har allt, flaskpropp från Orrefors,  förvaringsbox Nomess, ljuvliga örhängen från Marni, Bokstavsarmband från Blue Billie, lyxig pyjamas till bra pris från Guess, bh & Other Stories, varmt för öronen och snyggt för håret & Other Stories, om plånboken är stor – väska från Gucci, pullover från Filippa K, hårmask från LCC, bra bok till lillasyster och till mamma.

Skärmavbild 2016-11-30 kl. 09.05.18

Till den som gillar att laga mat – förkläde i skinn från Åhlens, liten bok att fylla i alla resor man gör Smythson, mössa Ralph Lauren, tidlös polo J.Lindeberg, man spelar alldeles för lite spel – Mästarnas mästare, pyjamas Ralph Lauren, armband i silver från Skultuna, strumpor Happy Socks, whiskeyglas Orrefors, förvaringsbox Nomess, korthållare Smythson, och rengöringskräm Jack Black.

Alla länkar är adlinks

29
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00