Vinterland

Jag valde att åka hem en snabbis innan kontoret. Tog en snabbdusch och tog på mig rena kläder. Odd hade precis hunnit lämna barnen på förskolan så han väntade in mig och så åkte vi in tillsammans. Det var ljuvligt att kliva innanför dörren. Det doftade jul och var så vackert pyntat överallt. La fram varsitt paket till Odd, Gillis och Sally under granen. Komma-hem-present som de ska få öppna i eftermiddag.

IMG_7932

Mötesfri dag på kontoret så valde att klä mig mer casual. Jacka Stylelevel, stickad tröja i merinoull från Cubus (adlink), mjuka kostymbyxor från InWear och vinterskor från Ganni (adlink).

IMG_7933

Det var en känsla av lycka att få kliva in här igen! Som sagt väntar en lugn admindag. Ska äta lunch med min man (så bra att sitta på samma kontor!) och sedan hämta barnen lite tidigare. Åh som vi ska kramas. Älskade ungar. Jag är så tacksam över att jag kan ha båda delar i livet, barn & business. 

 1. Emma skriver:

  Känns skönt att snön ännu inte kommit till småland och hoppas på att det inte kommer innan den 23e december så man slipper förseningar när man ska hem till sthlm över jul!

 2. Petra skriver:

  Byxorna!!! Vad heter modellen och vet du om man kan beställa dem från någon hemsida till Finland (Åland)?

 3. Linn skriver:

  Hej!
  Din fjäderjacka är så fin, sitter å kikar på stylelevel men undrar vilken storlek jag ska ha. Har ungefär samma kroppstyp som du, vilken storlek har du?

  Kram från Linn

  1. Vi skriver:

   XS

   1. B skriver:

    Nej, jag tror Isabella svarat tidigare att det är en storlek M .

 4. Diana skriver:

  låter som en härlig dag, en härlig kombo och du ser precis lika härlig ut som allt låter 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..