ANNONS

Vinterland

/

Jag valde att åka hem en snabbis innan kontoret. Tog en snabbdusch och tog på mig rena kläder. Odd hade precis hunnit lämna barnen på förskolan så han väntade in mig och så åkte vi in tillsammans. Det var ljuvligt att kliva innanför dörren. Det doftade jul och var så vackert pyntat överallt. La fram varsitt paket till Odd, Gillis och Sally under granen. Komma-hem-present som de ska få öppna i eftermiddag.

IMG_7932

Mötesfri dag på kontoret så valde att klä mig mer casual. Jacka Stylelevel, stickad tröja i merinoull från Cubus (adlink), mjuka kostymbyxor från InWear och vinterskor från Ganni (adlink).

IMG_7933

Det var en känsla av lycka att få kliva in här igen! Som sagt väntar en lugn admindag. Ska äta lunch med min man (så bra att sitta på samma kontor!) och sedan hämta barnen lite tidigare. Åh som vi ska kramas. Älskade ungar. Jag är så tacksam över att jag kan ha båda delar i livet, barn & business. 

37
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00