Julfint

Jag kom ju hem till ett juligt hus. Jag förstår inte hur Odd hade lyckats pynta hela huset medan jag var borta OCH att det samtidigt var skinande rent. När Odd är borta en helg är det rätt kaotiskt hemma när han kliver innanför dörren. Odd är verkligen mer pysslig än vad jag är och det är jag bara tacksam för, mysigt att få njuta av julen hela december. Tidigare år har vi kört igång vid lucia men första advent är ju betydligt bättre. Eftersom det är vår fjärde jul tillsammans och andra i huset så hade vi redan allt pynt hemma (tecken på att man är vuxen = eget pynt). Bara nya julblommor (önskade röda i år!), och granen såklart. Vi beställer varje år via Smålandsgran.se, den levereras till dörren. Det är duktiga entreprenören Anna Benson som ligger bakom bolaget. Vi betalar som vanligt men tycker att det är roligt att lyfta kvinnliga entreprenörer.

Jag köpte med mig julstrumpor från NYC


… Ljuvligt! Nu ska jag sätta mig här och jobba istället för hemmakontoret (byggt om halva garaget). Vill inte lämna husets mysigaste plats. Ska göra en kopp pepparmint-te. Ha en trevlig tisdagskväll allihopa! 

 1. Kenisha skriver:

  All things coenddersi, this is a first class post

 2. Eva-lo skriver:

  Hur sjutton kan man julpyntar ock ta in granen i november den kommer inte och vara vacker på julafton. Vänta till dagen före julafton det är ju då som det ska dofta gran och vara fräch med alla barren på. Men det är ju upp till var och en hur man vill ha det.

  1. Cec skriver:

   Men VATTNAR man granen så är det ingen fara serru, besserwissern.

 3. ??? skriver:

  Måste ju vara pyntat av dom själva !!! Kan ju omöjligt ha varit en inredare som har gjort detta hem julfint😕 Och såklart är all ” julpynt från Claes Olsson det är väl gratis prylar såsom alla fester, kräftskivor, barnkalas !!!! Gratis smakar alltid bäst sägs det ju👍

 4. Emma skriver:

  Jag julpyntade redan i fredags och införskaffade min första egna adventsljusstake eller vad det heter. Första gången jag faktiskt julpyntat lägenheten, bott här i 2 år men åker alltid hem till föräldrarna över jul/nyår och pyntar där istället, men i år missar man det, hinner inte ens baka inför jul då man har föreläsningar in i det sista och kommer itne hem förrän tiiidigt på julaftonsmorgon.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..