ANNONS

Julfint

/

Jag kom ju hem till ett juligt hus. Jag förstår inte hur Odd hade lyckats pynta hela huset medan jag var borta OCH att det samtidigt var skinande rent. När Odd är borta en helg är det rätt kaotiskt hemma när han kliver innanför dörren. Odd är verkligen mer pysslig än vad jag är och det är jag bara tacksam för, mysigt att få njuta av julen hela december. Tidigare år har vi kört igång vid lucia men första advent är ju betydligt bättre. Eftersom det är vår fjärde jul tillsammans och andra i huset så hade vi redan allt pynt hemma (tecken på att man är vuxen = eget pynt). Bara nya julblommor (önskade röda i år!), och granen såklart. Vi beställer varje år via Smålandsgran.se, den levereras till dörren. Det är duktiga entreprenören Anna Benson som ligger bakom bolaget. Vi betalar som vanligt men tycker att det är roligt att lyfta kvinnliga entreprenörer.

Jag köpte med mig julstrumpor från NYC


… Ljuvligt! Nu ska jag sätta mig här och jobba istället för hemmakontoret (byggt om halva garaget). Vill inte lämna husets mysigaste plats. Ska göra en kopp pepparmint-te. Ha en trevlig tisdagskväll allihopa! 

77
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00