ANNONS

Kapital eller ej

/

Idag har vi haft en ledig söndag här i New York. Eller Pingis och jag hade ett möte vid tre men annars off. Vi började med att strosa upp från 8e gatan till Times Square som ligger på 47? Minns inte. Många gator upp i alla fall men underbar promenad. 

Promenadredo! Har på mig mina nya jeans från Ralph Lauren. Jag shoppade tre saker här borta till mig själv: jeansen och skjorta från RL, båda på 30% rabatt. Sedan ett par svarta Uggs för 1000 spänn på rea. Jag köpte ett par fejkuggs för 300 kronor förut men de är redan sönder. Dumt att jag snålade ur men å andra sidan blev det i princip halva priset ändå. 

Gänget gick till olika butiker när vi kom fram till Times Square och jag sprang in på Disney. Disney-butiken finns i Stockholm men det är inte samma stora utbud. Hittade perfekta julklappar, som ovan. Gillis älskar innetofflor och Spiderman = Succé!

Gillis tycker om Blixten McQueen och Ni vet vem så det blev mycket det. Sally fick leksaker från Doctor McStuffins. Tänkte kompletta med böcker och mer pyssliga saker men sedan är barnens klappar klara. Hittade även två väldigt amerikanska julstrumpor för morgonklappen, underbara. 

Strålande sol och varmt för att vara första advent. Verkligen kontrast mot Stockholm. På insta la jag upp en film som Odd skickade, han har julpyntat hela hemmet. Världens bästa man. Efter att vi hade shoppat lite åt vi Burritos till lunch och gänget fortsatte mot Central Park medan Pingis och jag…


… Träffade coola Kathryn Swintek, grundare Golden Seeds Fund, 30 år som chef inom investmentbanken BNP Paribas. Vi pratade om private equity (alltså riskkapital. Åh som jag fick utmana engelskan men det gick förvånansvärt bra!). Vi, LCC har nämligen fått en sådan fråga från ett bolag och vi träffade Kathryn för att få lite råd. LCC kommer att omsätta ca 34 miljoner i år och Pingis och jag har bara investerat 25 000 kronor var när vi startade AB:et. Det är häftigt att vi inte har behövt tagit in kapital men sedan är det såklart smickrande med frågan. Vi får se, ingen stress 🙂 

Nu ska jag försöka sova, klockan är bara 20.00 här men vi har ett spännande besök imorgon och ett införsäljningsmöte och sedan går flyget hem! 

69
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00