Estee Lauder

Idag var en stor dag för oss, vi var nämligen på studiebesök på Estee Lauders huvudkontor. Det märket och kvinnan bakom är en stor förebild och inspirationskälla för Pingis och mig så det blev ett känslosamt ett besök helt klart. 

Pampig entré 

Med Chelsea som var vår guide under besöket. Vi fick en rundtur på kontoret och vi fick se Estees corner Office. Det var bevarat exakt som hon har haft det under alla år. Tyvärr fick vi inte ta foton men det var så vackert. Pingis och jag är imponerade över sättet Estee Lauder byggde upp sin verksamhet och sjävklart får vi inspireration vi till vårt eget lilla bolag. 

En dag ska vi ha ett liknande kontor med denna utsikt. Det kommer ta ett tag men det kommer bli av. Jag lever för den resan och jag ser fram emot alla kommande år. 


Min svarta klänning är ifrån Calvin Klein (adlink). Nu väntar ett viktigt möte med Leading salons of the world. Heja heja LCC! Flighten hem går 17.55 i lokal tid. Landar tidigt tisdag morgon 🙂 

 1. Louise skriver:

  Hejja er! Klart ni kommer komma dit en dag! 😀

 2. Lisa skriver:

  Gud vad häftigt! 😀 Skitsnygg klänning btw, du är så snygg bella 😀

 3. Carina skriver:

  Irriterande med ”a woman who got it all” va??! 😉
  Så imponerad av det du gör!

 4. Sassa skriver:

  Så häftigt!! Roligt att ni gör studiebesök och inspireras. Jag tror att alla framgångsrika företag lär av andra och är just så prestigelösa som ni verkar vara.
  Fantastiskt kul !

 5. Hahah så många tjockisar som kommenterat detta inlägg. Bella är smashing i sin kropp, man kan bli slank utan att leva osunt.

  1. S skriver:

   Så alla som kommenterade förut om att hon var för stor var smala bittra? Detta handlar inte om att hon är smal utan att hon förnekar en radikal viktnedgång. Läs innan du skriver.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..