ANNONS

Estee Lauder

/

Idag var en stor dag för oss, vi var nämligen på studiebesök på Estee Lauders huvudkontor. Det märket och kvinnan bakom är en stor förebild och inspirationskälla för Pingis och mig så det blev ett känslosamt ett besök helt klart. 

Pampig entré 

Med Chelsea som var vår guide under besöket. Vi fick en rundtur på kontoret och vi fick se Estees corner Office. Det var bevarat exakt som hon har haft det under alla år. Tyvärr fick vi inte ta foton men det var så vackert. Pingis och jag är imponerade över sättet Estee Lauder byggde upp sin verksamhet och sjävklart får vi inspireration vi till vårt eget lilla bolag. 

En dag ska vi ha ett liknande kontor med denna utsikt. Det kommer ta ett tag men det kommer bli av. Jag lever för den resan och jag ser fram emot alla kommande år. 


Min svarta klänning är ifrån Calvin Klein (adlink). Nu väntar ett viktigt möte med Leading salons of the world. Heja heja LCC! Flighten hem går 17.55 i lokal tid. Landar tidigt tisdag morgon 🙂 

52
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00