ANNONS

The Standard Grill

/

Vilken mysig kväll det blev igår. LCC var och åt middag på The Standard Grill och som vanligt när vi umgås är det mycket skratt och värme. Efter det blev det ett besök på baren Café Standard som trots sitt namn ligger en bit bort. Standard Grill ligger i Meatpacking och baren i East Village. Sedan tog vi en taxi upp mot PhD vid Midtown. Det finns två PhD i NYC, en i down town (den var vi på igår) och sedan nära Times Square. Två bra nattklubbar som ligger på högst upp i varsin byggnad så utsikten är fantastisk. Värt ett besök! 

Klänning från NA-KD (adlink) igår och bästa stövlarna från Stylelevel (adlink). 


Nattklubbens terass! 

Nu blir det frukost med gänget och sedan väntar fri tid. Jag tror vi ändå kommer att röra oss uppåt (bor i West Village) och shoppa julklappar. Jag hälsade kollegorna igår att dom kan släppa av mig vid Disney-butiken och så kan jag möta om de en timma senare hehe… 

31
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00