Inspiration deluxe

Idag har vi haft olika uppdrag på stan. Jag och Hannah tar ju fram alla våra produkter (tillsammans med kemisterna på varje fabrik) och idag har vi haft letat inspiration. Vi har sökt efter fint emballage till advanced skin care som kommer nästa höst, rätt nyans på orange för solskydden, rätt nyans på intimseriens förpackning. Sedan är vi alltid på jakt efter goda dofter och idéer för paketering, alltså sjävla marknadsföringen av produkterna.

Vi bor på 8e gatan, nära 5e avenyn på Hotell Marlton. Enkelt men ljuvligt hotell. Ska ni hit så kan jag varmt rekommendera det. 

Hannah letar efter en vaniljdoft som inte är för söt och stark. Inte så lätt. 

Här är en dröm att få sälja LCC!

Resten av gänget besökte apotek och gjorde research. Vilka varumärken/kategorier inom egenvård går bäst, hur jobbar man med utbildning och försäljning etc. 


Jag var ju lite osäker på hur varmt jag skulle klä mig men detta blev perfekt. Ulltröja från & Other Stories (adlink). Fuskpälsväst Stylelevel,  tights Chiara Forthi, skor Stylelevel, väska Chanel och solglasögon Nividas (adlink). Nu ska vi pausa för lunch!

 1. Lisa skriver:

  Har ni någon plan att göra en ensympeeling till ansikte?

 2. Isabella du är så himla fin, är västen slutsåld på sidan? Och vilken storlek har du på den! Måste ha den!!

  1. monki skriver:

   Emmi….att fråga någon om vilken storlek dom har på ett visst plagg hjälper inte dig. Om du inte känner Bella vill säga, och kan prova hennes plagg.

 3. Linda skriver:

  Bästa lukten/krämen ever är ‘renewed hope in a jar night’ av philosophy. Säljs på Sephora. Tips från coachen 😀

 4. Linnea skriver:

  Härligt med resa! Deras apotek ser väldigt plottriga ut, en kan säkert hitta lite allt möjligt där. De har inte samma krav på kokött osv heller. Svenska apotek har rymd o ordning. Utbildad personal. Skönt. Ger trygg känsla! Skandinavian- truzt uz US!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..