ANNONS

Inspiration deluxe

/

Idag har vi haft olika uppdrag på stan. Jag och Hannah tar ju fram alla våra produkter (tillsammans med kemisterna på varje fabrik) och idag har vi haft letat inspiration. Vi har sökt efter fint emballage till advanced skin care som kommer nästa höst, rätt nyans på orange för solskydden, rätt nyans på intimseriens förpackning. Sedan är vi alltid på jakt efter goda dofter och idéer för paketering, alltså sjävla marknadsföringen av produkterna.

Vi bor på 8e gatan, nära 5e avenyn på Hotell Marlton. Enkelt men ljuvligt hotell. Ska ni hit så kan jag varmt rekommendera det. 

Hannah letar efter en vaniljdoft som inte är för söt och stark. Inte så lätt. 

Här är en dröm att få sälja LCC!

Resten av gänget besökte apotek och gjorde research. Vilka varumärken/kategorier inom egenvård går bäst, hur jobbar man med utbildning och försäljning etc. 


Jag var ju lite osäker på hur varmt jag skulle klä mig men detta blev perfekt. Ulltröja från & Other Stories (adlink). Fuskpälsväst Stylelevel,  tights Chiara Forthi, skor Stylelevel, väska Chanel och solglasögon Nividas (adlink). Nu ska vi pausa för lunch!

46
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00