ANNONS

I Soho

/

Vi åt lunch på Delikatessen idag i Soho, en modern diner som är öppen dygnet och har fantastiskt god mat. Vi pratade långsiktiga och kortsiktiga mål för Löwengrip Care & Color. Kändes passande när vi befinner oss i en stad som andas att allt är möjligt. 

Vi delade på en spenat, tryffel och parmesan-dipp med nachos till. Gaaah.. Mums!

När vi kom ut sken solen. Helt fantastiskt härligt. Älskar mina nya solglasögon från Nividas (adlink). Under eftermiddagen så fortsatte vi det vi påbörjade under förmiddagen. Leverantörerna som säljer hos apoteken verkar bara komma ut när något går dåligt i försäljning. Att ha en släcka bränder-strategi från början är enligt mig väldigt märkligt. Bättre att vara på plats innan och utbilda och hjälpa till med försäljning. Ett bra exempel på success story är märket Benefit. De är alltid närvarande inne på Sephora och har egen personal. Fick lite nya idéer om vad vi kan göra nästa år….

Hann med ett shoppingstopp hos Ralph Lauren. Det var 30 % rea i hela butiken. Köpte en skjorta och ett par jeans till mig själv. Bra med rea på bas. Kan hända att det blev en present till någon där hemma också … 🙂 


Hann vila en stund på hotellet när jag kom tillbaka. Bytte om till sköna kläder och Flattereds nya modell Mara. Nu är det dags att göra sig redo för kvällens middag med bästa gänget. Vi ska till The Standard Grill. Det var så bra sist när jag var där! 

22
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00