I Soho

Vi åt lunch på Delikatessen idag i Soho, en modern diner som är öppen dygnet och har fantastiskt god mat. Vi pratade långsiktiga och kortsiktiga mål för Löwengrip Care & Color. Kändes passande när vi befinner oss i en stad som andas att allt är möjligt. 

Vi delade på en spenat, tryffel och parmesan-dipp med nachos till. Gaaah.. Mums!

När vi kom ut sken solen. Helt fantastiskt härligt. Älskar mina nya solglasögon från Nividas (adlink). Under eftermiddagen så fortsatte vi det vi påbörjade under förmiddagen. Leverantörerna som säljer hos apoteken verkar bara komma ut när något går dåligt i försäljning. Att ha en släcka bränder-strategi från början är enligt mig väldigt märkligt. Bättre att vara på plats innan och utbilda och hjälpa till med försäljning. Ett bra exempel på success story är märket Benefit. De är alltid närvarande inne på Sephora och har egen personal. Fick lite nya idéer om vad vi kan göra nästa år….

Hann med ett shoppingstopp hos Ralph Lauren. Det var 30 % rea i hela butiken. Köpte en skjorta och ett par jeans till mig själv. Bra med rea på bas. Kan hända att det blev en present till någon där hemma också … 🙂 


Hann vila en stund på hotellet när jag kom tillbaka. Bytte om till sköna kläder och Flattereds nya modell Mara. Nu är det dags att göra sig redo för kvällens middag med bästa gänget. Vi ska till The Standard Grill. Det var så bra sist när jag var där! 

 1. Sarah skriver:

  Varför tror folk att dyra skönhetsprodukter och olika krämer ska vara bra för huden? Detta är ju helt absurd. Huden reflekterar insidan. Äter du mycket skit, dvs socker, spannmål och konstruerad mat blir din tarm och kropp inflammerad. Det visar sig på huden i form av finnar och rödfammlighet. Käka icke-inflammatorisk mat, tvätta ansiktet sällan och smörj endast med naturlig kokosolja. Obegripligt att folk lägger pengar på att behandla symptomen av en inflammerad hy, istället för att stoppa inflammationen.

 2. Linnéa skriver:

  Jag skulle också jättegärna se hur skorna ser ut på, både uppvikt och nervikt. Så snygga! & hur är de på lite bredare fötter?

 3. Gunilla skriver:

  Jag gillar verkligen Dina hudvårdsprodukter.Men hur blev Det med fuktmasken som skall vara under natten? Har inte hittat den än på nätet eller apoteket.. Har inte testat Dina hårprodukter. men funk är de på färgat, slingat hår så Det inte tappar fârgen direkt?

  1. Josefin skriver:

   Om du menar Sleeping Sensation Hydrating Mask så finns den på apotea och har gjort ett tag…

 4. Astrid skriver:

  ”Vi pratade långsiktiga och kortsiktiga mål för Löwengrip Care & Color”
  Så resan blir företagskonferens då?
  Vid en konferensresa krävs att det finns ett detaljerat program. Av programmet ska det framgå hur varje enskild konferensdag ser ut och vilka föreläsningar, grupparbeten, studiebesök och annat som finns inplanerade. Varje dag ska innehålla minst sex timmars arbete och inslaget av nöje och rekreation ska vara begränsat.

  1. lina skriver:

   Känns lite konstruerat då ni precis haft två dagars konferens i Göteborg. Knappast har villkoren ändrat så mycket på ett par veckor.

  1. Sofia skriver:

   haha är du dryg eller… Om det nu svider så mycket i ögonen att se någon annan vara framgångsrik så kan du väl försöka bli det själv istället för att klaga!

   1. Astrid skriver:

    Kan man inte få vara bitter och avundsjuk utan att någon klagar här?

   1. Sofia skriver:

    Dryg? Nej, det tycker iallafall inte jag att Astrid är. Hon tar ju helt enkelt upp vilka regler som gäller för att en arbetsresa/konferens ska bli avdragsgill och inte utlösa förmånsbeskattning för de anställda. Med tanke på vilket ”rabalder” det blev för ett par veckor sedan när revisorn inte tyckte att företaget skulle kunna yrka avdrag för inköp av t-shirts med tryck, var denna kommentar verkligen relevant. Resan till NY lär ju kosta betydligt mer än några t-shirts…

  1. Helle skriver:

   Herregud människa…

  1. m skriver:

   Astrid varför tror du att dom inte vet reglerna?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..