ANNONS

Terminal 5

/

Nu är vi på Arlanda i loungen och strax går flyget. Jag ser fram emot dagarna i New York, när vi landar är det eftermiddag så vi kör fri tid, kul att spana in Black Friday sedan väntar en middag ihop. Lördag väntar jobb för alla hela dagen och middag på kvällen, söndagen fri och måndagen har vi två spännande möten. Dels ska vi besöka ett av världens största skönhetsmärken och sedan ett inköpsmöte hos en potentiell återförsäljare. Vi bor på ett hotell i West Village. Vi hörs när vi landar!


Dagens flygoutfit. Har ett par tajts i väskan som jag tänkte byta om till på flyget. Sedan får man strumpor och sovmask. Jag ska jobba ett tag men sedan försöka sova lite under dessa åtta timmar. Jag är kvällstrött av mig och känslig för jetlag så ska jag fungera efter 16.00 (22.00 svensk tid) så behöver jag bunkra sömn!

43
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00