Julklappstips från luften

– I samarbete med Daniel Wellington –

Förra året så fick alla på kontoret varsin Daniel Wellington-klocka och det var mycket uppskattat. När jag fick frågan om ett samarbete med dom igen så var det självklart att alla skulle få varsin klocka igen nu lagom till julen! Nu fick vi dom passande till att vi på LCC skulle resa iväg till New York också vilket var väldigt roligt. Det är också en bra övning på hur man tar upp förmånsbeskattning i sin deklaration!

Den som jag valde är silvrig med en helsvart rem. Blir snyggt till en kontors-outfit på alla spännande möten vi på LCC ska ha under vintern!

Dessutom får ni läsare 15% på alla produkter på hemsidan om ni anger rabattkoden BLONDINBELLA, gäller fram till 30/12. Rabattkoden går även att kombinera med det erbjudande som Daniel Wellington har på sin hemsida nu! Ni hittar den jag har här

BEL_7729ny-2-2

BEL_7722ny-2-2

BEL_7730ny-2

-I samarbete med Daniel Wellington-

 1. Anna skriver:

  Kolla in Kronaby, nytt svenskt klockmärke som lanserar snart! Spännande att följa.

 2. fifi skriver:

  Ingen bra reklam för DW. Köpa samma klocka ett år senare? En klocka som marknadsförs som förbrukningsvara är en klocka som inte jag vill ha på armen.

 3. Rebecca skriver:

  Åh vart är blusen ifrån?

 4. En klocka till, ett år senare? Jag ifrågasätter inte företagsklappar, jag ser själv till att mina medarbetare får det, men just det här exemplet tycker jag vittnar om en onödig överkonsumtion som inte känns ok. Vi har ett ansvar för planeten och våra barns framtid, och dessa båda saker hänger intimt ihop. Du som annars är så himla klok Isabella, här hänger det inte ihop för mig!

  1. gäsp skriver:

   Allt är pengar, förstå hon inte bryr sig…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..