USA imorgon

Jag såg att några av er inte var så pepp till nya blonda nyansen. Själv älskar jag den. Det är svårt att få till en kall nyans med beiga inslag utan att det blir gult:

Skärmavbild 2016-11-24 kl. 19.00.36

Jag skippar att packa ikväll, vill njuta av tiden hemma istället (och få lite jobb gjort). Taxin går inte för ens klockan 10.00 imorgon så jag hinner göra allt efter att Odd har åkt iväg och lämnat barnen. Det är med blandade känslor jag åker. En dos dåligt samvete. Det är en förbannelse man får leva med som förälder, ligger där latent jämt och tar tag i själen då och då. Säger att jag är en dålig förälder som missar fredagsmys och låter Odd rodda hemma till tisdag morgon. Men sedan kliver den logiska hjärnan in och påminner mig om att Odd och jag alltid pushar varandra till att komma iväg. Han har hunnit med två weekendresor under hösten med vänner och vi peppar allt varandra i det. Det är ju skönt att vara själv med barnen.

Skärmavbild 2016-11-24 kl. 19.00.27

Mysplagg från Stylelevel (adlink) 

Sedan känner jag en stor dos av stolthet och Wow-känsla. Tänk att Pingis och jag kan ta med några från LCC på en weekend i New York för att dels fira att vi nått budget men sedan också reka/inspiration för den dagen vi finns där. Jag frågade alla anställda häromdagen ”När vi finns globalt, vilket stad i världen kommer ni att vilja jobba ifrån?” Den känslan är häftig och så kommer det att bli, även om det tar tid. När det gäller att sätta mål så måste det vara så högt att man känner fjärilar i magen, så tänker i alla fall jag. Jag får energi av pirret och sporras oerhört.

 1. Annelie skriver:

  Hej Bella!
  Vad har du för storlek på ditt lounge set? 🙂
  Du är bäst !!

 2. , skriver:

  Tycker du har rätt till att ha dåligt samvete då du reser titt som tätt medan Odd bara fått två stackars ynka weekend resor. Hur mycket har inte du rest på senaste lixom? Det var inte länge sen du var borta varannan helg.

 3. Härligt med New York 🙂

 4. Sofia skriver:

  Alla kommentarer verkar inte synas? Det står 107 kommentarer men alla syns inte?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..