Dagen innan NYC

Det är en speciell stämning i vårt LCC-rum idag, om 24 timmar sitter ju vi på en flight till NYC. Jag är den som har mest resfeber av alla. Det är liksom hela grejen med att lyckas få med mig allt jag behöver i en väska och komma ombord på ett plan utan att ha slarvat bort pass och annat viktigt. Men det kommer nog att gå bra. Jag får börja packa ikväll efter läggning. Jag tror att jag ska göra som jag gjorde inför resan till Miami då jag besökte familjen Parneviks. Då lärde Petra Tungården mig att lägga varje outfit i en plastpåse. Det var så smidigt att bara öppna upp en påse på morgonen och klä på sig. Har dock fortfarande inte bestämt mig om jag ska utgå från att det är höst eller vinter. Gah.

IMG_7567
IMG_7568

Här pågår det en plåtning för LCC:s instagram-konto. Vi har en box som Apotea ska sälja nästa vecka. Vi samarbetar ofta med Idun eftersom vi i princip har samma kund. Hur som helst, nu ska jag till frisören och uppdatera håret. Topparna behövs klippas och jag tror att jag ska våga mig på slingor….

 1. Matilda skriver:

  Känner mig förvirrad när jag läser kommentarerna om ”definitivt höst”, landade i NYC i måndags (i total storm!) och sedan dess har jag varit mer än glad att jag tog vinterskor och min dunparkas. Här har varit och är mellan 4-8 grader, men med en iskall vind så jag skulle ha gått under med höstjackan. Samma för mamma, pappa och bror. Hatar själv att frysa så hoppas du inte går på alla tips om höstkläder och ballerina 🙂

 2. A skriver:

  Ser att många skriver att det är höst i NYC??!! Det är svinkallt!!? När man fryser om händerna så det gör ont trots att det är sol ute är det vinter!!!!! Varm jacka varm jacka!

 3. Frida skriver:

  Vart är de fina bordslamporna ifrån som står på era bord? Var är de köpta?
  Blev så förtjust i dom, precis vad jag letat efter!!
  Ha en fantastisk resa! Du är grym och en stor förebild! Tänk vad du uppnått hitintills och du är inte ens 30 år! U rock!

 4. Malin skriver:

  Packa en varmare tröja du kan ha under en höstkappa för att dubbla upp om det blir kallt – irriterande att ”släpa” på en vinterjacka om det blir för varmt. Ta med vantar och mössa just in case. Men jag har goda vänner i NYC och det är höstväder i våra mått mätt. 🙂

 5. Åhh gud va härligt! Och jättesmart tips med att packa färdiga outfits 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..