ANNONS

Dagen innan NYC

/

Det är en speciell stämning i vårt LCC-rum idag, om 24 timmar sitter ju vi på en flight till NYC. Jag är den som har mest resfeber av alla. Det är liksom hela grejen med att lyckas få med mig allt jag behöver i en väska och komma ombord på ett plan utan att ha slarvat bort pass och annat viktigt. Men det kommer nog att gå bra. Jag får börja packa ikväll efter läggning. Jag tror att jag ska göra som jag gjorde inför resan till Miami då jag besökte familjen Parneviks. Då lärde Petra Tungården mig att lägga varje outfit i en plastpåse. Det var så smidigt att bara öppna upp en påse på morgonen och klä på sig. Har dock fortfarande inte bestämt mig om jag ska utgå från att det är höst eller vinter. Gah.

IMG_7567
IMG_7568

Här pågår det en plåtning för LCC:s instagram-konto. Vi har en box som Apotea ska sälja nästa vecka. Vi samarbetar ofta med Idun eftersom vi i princip har samma kund. Hur som helst, nu ska jag till frisören och uppdatera håret. Topparna behövs klippas och jag tror att jag ska våga mig på slingor….

33
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00