Beige-blond

Idag när jag kom till Nathalie som klipper mig hos Creative Heads så bad jag om några varmare slingor i mitt kalla blonda hår. Det blev slingor i beige nyans och jag är så nöjd! Nathalie använde Redken PH Bonder som är Redkens ”egna” Olaplex för en mer skonsam behandling. Hur som helst så blev jag mer än nöjd. 


Topp Lindex, jeans Pulz och stövlar Stylelevel 

Nu ska vi hämta barnen 🙂 

  1. Hanna skriver:

    Åå superfint och fräscht till vintern -passar dig jättebra 😊

  2. Vedric skriver:

    Det borde vara förbjudet för frisörer att nämna ordet ”Olaplex” när de väljer att använda fejk-plex i sina kunders hår. Olaplex är en patenterad formula och är den ENDA produkten på marknaden som lagar svavelbindningar i hårstrået. INGEN av dessa fejk-plexs (ph-bond, fibreplex, smartbond, proCortexx, zerran, niophlex, colorphlex m.m.) gör detta. VARNING till alla er konsumenter som tror att ni köper en likvärdig tjänst.

  3. Jättefint!! Bättre än det kalla 🙂

  4. ert hår menar jag så klart

  5. Gud vad alla ska ha nåt att störa sig på….Om hon är nöjd är det väl det som räknas? Stör det er – titta inte utan sköt ert eget hår istället och låt stackars Bella vara. Tror inte ni skulle bli så jäkla glada heller om ni vore skitnöjda med ert håll och så ska 200 personer skämma det med en massa elaka kommentarer. Faller det er inte i smaken håll tyst istället. BEHANDLA ANDRA SOM NI VILL BLI BEHANDLADE SJÄLVA!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..