Bardot

Odd och jag hade en väldigt bra kväll igår. Vi besökte en ny restaurang som heter Bardot. Verkligen perfekt att gå till om man ska ut på dejt, ombonat och mysigt ställe. Dock helt fel att ta med barn till. Såg framför mig hur vi i all hast plockade undan alla dyra glas innan Sally hade skickat ner dom på golvet ochh hur vi bad servitören om bröd för att hålla barnen lugna. Puh.

Det ÄR lyxigt att gå ut utan kiddos.

IMG_7562

Jag och min fina man. Vi pratade mycket om vår resa tillsammans, hur mycket vi har hunnit med på fyra år. Två gemensamma lägenheter på Kungsholmen, två barn, ett hus och en jäkla massa chiligrytor. Vår styrka är att vi alltid har haft en öppen dialog om våra karriärer och hur vi ska få ihop livet. Aldrig en känsla av missunnsamhet. Sedan landade vi också i att beslutet vi tog på bänken i Falkenberg i somras, som gällde att vi skulle jobba tillsammans – Är det bästa beslut vi har tagit. Det har stärkt oss som team, par och familj. Business:en har gått bättre samtidigt som vi fått mer familjetid ihop. Bättre blir det inte.

 1. Nanna skriver:

  Som psykolog låter detta orealistiskt och ubermensch aktigt ”Aldrig en känsla av missunnsamhet”. Jag tror nog att du inte alltid säger sanningen och friserar lite här och där, lite mini Trump över deg 😉

 2. Elin skriver:

  Vilket fint inlägg! Det ger verkligen hopp åt mig som är singel och längtar ihjäl mig efter en partner, en familj och en fin tillvaro tillsammans. Behöver inte vara allt för långt bort egentligen. Plötsligt händer det 🙂

  1. Ja, verkligen! Håll hoppet uppe, rätt person för dig kommer dyka upp 🙂

 3. Linda skriver:

  Vilken bild! Man ser kärlek och värme i din blick. O kanske lite vin 😂😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..