ANNONS

Bardot

/

Odd och jag hade en väldigt bra kväll igår. Vi besökte en ny restaurang som heter Bardot. Verkligen perfekt att gå till om man ska ut på dejt, ombonat och mysigt ställe. Dock helt fel att ta med barn till. Såg framför mig hur vi i all hast plockade undan alla dyra glas innan Sally hade skickat ner dom på golvet ochh hur vi bad servitören om bröd för att hålla barnen lugna. Puh.

Det ÄR lyxigt att gå ut utan kiddos.

IMG_7562

Jag och min fina man. Vi pratade mycket om vår resa tillsammans, hur mycket vi har hunnit med på fyra år. Två gemensamma lägenheter på Kungsholmen, två barn, ett hus och en jäkla massa chiligrytor. Vår styrka är att vi alltid har haft en öppen dialog om våra karriärer och hur vi ska få ihop livet. Aldrig en känsla av missunnsamhet. Sedan landade vi också i att beslutet vi tog på bänken i Falkenberg i somras, som gällde att vi skulle jobba tillsammans – Är det bästa beslut vi har tagit. Det har stärkt oss som team, par och familj. Business:en har gått bättre samtidigt som vi fått mer familjetid ihop. Bättre blir det inte.

46
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00