Dejt med Odd

… Och så är Odd och jag redo för dejt! Emma kom förbi halv sex och har umgåtts med barnen och man märkte tydligt att både Sally och Gillis kom håg henne. Emma var ju med Sally måndagar-torsdagar från att hon var 10 månader till 1 år och två månader. Det blev lek och kramar direkt och sedan egengjord pizza till middag. Jag är stolt över att Odd och jag skickade iväg sms:et till Emma för två veckor sedan och frågade om barnvakt. Det är svårt att komma iväg utan barn, man tycker liksom sällan att det är prioriterat. Men på fredag åker jag till NYC till på tisdag så vi behöver partid. 

Åh vad trevligt det ska bli! 


Den lilla svarta – Tiger of Sweden (adlink) 

 1. Camilla skriver:

  Wow! Du är så vacker Isabella! 😍

 2. malin skriver:

  Så fin där är !

 3. Emma skriver:

  Kan inte din assistent bara SLUTA med att skriva meningslösa ”tack” i ditt namn överallt i kommentarsfältet…det är så uppenbart att det inte är du som själv skriver.
  Allt för att det ska verka som att du är aktiv i att kommentera…falskt värre.

  1. Att skriva tack är ett sätt att visa att jag ser allt som kommer in, ibland är det inga frågor att svara på!

   1. Amanda skriver:

    Isabella svara gärna på mitt inlägg ovan angående medicin. 🙂 Kalla mig eller andra gärna för ”konspirationsteoretiker”, hittepå för alternativa metoder eller mediciner som enda lösningen… Men vad säger du om de människor som dör av medicin? Eller människor som går upp 20 kg på två veckor av medicin och får bristningar över hela kroppen som en påföljd av detta? Flera har från 55 kg gått till 105 kg pga mediciner. Sedan dör de för att kroppen inte kan hantera alla mediciner. Jag hoppas läkemedelsbranschen kommer ställas inför rätta och jag undrar varför du hela tiden reklamerar och utser dig för att vara en ”expert”. Du är ingen läkare med medicinsk kompetens och ska inte rekommendera sånt. Det om något är farligt. Svara gärna på mitt inlägg eller varför inte ett helt blogginlägg om hela grejen. 🙂

   1. Alice skriver:

    hon skrev tydligt att hon INTE rekommenderar någon medicin utan skrev vad som funkar för HENNE!
    Jag förstår inte ditt problem, får man inte ens nämna att mediciner finns för dig?
    Du skriver om de som dör – det dör tusentals gånger mer människor för att de inte får de mediciner de behöver av olika skäl.

   1. Amanda skriver:

    Vilket skitsnack Alice! Ge mig ett enda exempel på människor som dör av att inte få medicin eller någonstans där det inte finns mediciner att tillgå. Och är mediciner bara det enda alternativet, när det finns så många andra bättre alternativ? Måste allt vara svart på vitt och medicin den enda lösningen? Medicin är aldrig något som har ensamrätt på hälsan. Hon skrev inte bara rekommendation för henne själv. Folk frågar henne om ADHD medicinen kan blandas med antidepressiva varav hon skriver ja det går att blanda. Hon är ingen läkare och inte medicinskt kunnigt. Oerhört farligt! Någon juridisk person skulle nog nästan titta på detta. Då kanske VoF också får sig en törn? Hoppas verkligen folk inte tar skada för att Isabella ska leka ”medicinsk kunnig” för att hon får sponsring pga läkemedel. Mediciner är verkligen inte att leka med.

 4. Matilda skriver:

  Vad mysigt med en kväll bara ni två! Det är viktigt att prioritera det, speciellt när ni har barn :). Smart med en barnvakt också!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..