ANNONS

Dejt med Odd

/

… Och så är Odd och jag redo för dejt! Emma kom förbi halv sex och har umgåtts med barnen och man märkte tydligt att både Sally och Gillis kom håg henne. Emma var ju med Sally måndagar-torsdagar från att hon var 10 månader till 1 år och två månader. Det blev lek och kramar direkt och sedan egengjord pizza till middag. Jag är stolt över att Odd och jag skickade iväg sms:et till Emma för två veckor sedan och frågade om barnvakt. Det är svårt att komma iväg utan barn, man tycker liksom sällan att det är prioriterat. Men på fredag åker jag till NYC till på tisdag så vi behöver partid. 

Åh vad trevligt det ska bli! 


Den lilla svarta – Tiger of Sweden (adlink) 

85
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00