ANNONS

Älskar miniatyrer

/

Såhär såg jag ut ikväll:

Klänning Stylelevel (adlink), örhängen Caroline Svedbom. Hon gör så fina saker.

Vi går ut och äter middag vid 18.30 och så är vi tillbaka vid 20.30, i den tiden ryms en timma restaurang-besök. I servitörernas ögon är det nog rekordsnabbt men i våra mått är det länge. Sedan leker vi av oss en timma i spelrummet eller hittar andra barn. Vi nattar vid nio och det betyder att vi får sova till 08.00 , hurra hurra!

Jag hittade en modell av Atlantis, jag älskar ju sånt här och kan stå i evigheter och titta (fastna som Odd säger). Fotade för er skull också så att ni kan zooma in (för de som tycker sådant är lika spännande). Vi bor på högra sidan, näst högst upp i mitten, typ. Jag har hört rykte om att familjen som äger hotellet bor i byggnaden högst upp som håller i ihop husen.

Här är själva vattenlandet. Vi var här idag men det var anpassad för större barn och väldigt modiga människor. Jag vågade inte åka något utan passade på att passa barnen. Jag har aldrig någonsin tvekat på fart i mitt liv men nu så… Vatten kändes läskigt helt plötsligt. En kana hamnade man under hajarna i vattnet, jag bara kände klaustrofobi av tanken, fy.


På andra sidan vattenlandet byggs detta nu, ett till hotell av samma ägare. Här har jag stått länge och kikat (antal solstolar är för få!), det blir definitivt ett besök av oss när det öppnar nästa år. Då borde Jurassic Park-parken öppnat också. Hur som helst, imorgon är vår sista dag här. En recension kommer 🙂

52
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00