Smiling T

Det finns en massa spännande butiker här på hotellet och igår innan middagen så hann jag spana ett par örhängen från Tiffanys. De hade precis kommit in och kollektionen kallades för   ”Smiling T”. Jag blev helt kär i dom så efter middagen fick dom mig som ägare. 


Ljuvliga!

 1. Martina skriver:

  Så fina örhängen, kan vi inte få se dom på, jag kanske är dum men förstår inte åt vilket håll dom ska sitta? 🙈
  Hoppas ni får en underbar semester.

 2. Hej.Har börjat följa dig nu först, efter upptäckt grymt vettiga Economista-boken o podden. Ja, late follower kanske, men tacksam jag funnit dig o din klokhet. Är grymt imponerad av dig och din styrka. Och frågar mig försynt hur de som inte gillar dig/din stil kan slösa sin dyrbara tid här på jorden med att följa dig och skriva om dig till dig. Stå på dig! Du är grym.Hälsningar från Göteborg

 3. Liza skriver:

  ”Petra” Du borde verkligen skaffa dig ett liv! Låt andra människor göra som de vill och sluta av så bitter. Jag har rest till Dubai 4 gånger , alltid 2 veckor och bott på Atlantis, Sofitel , JBR och Hilton. Till jul och nyår åker vi 2 veckor till Fairmont. Inte nog med det så har vi har vi redan bokat för sommaren och ska bo på Sofitel på palmen och JBR hela 4 veckor, varför? Jo för att vi kan och har lust till det så enkelt är det! Hade du också haft bra inkomst så hade nog åkt på semester 2 gånger om året. så nu kan du känna dig riktig obekväm, varsågod!

 4. Johanna skriver:

  Jag kan undra, efter att man läser en del kommentarer, varför man läser Isabellas blogg om man stör sig på henne och hennes liv så mycket. Läs en blogg som skrivs av någon som har mindre pengar, inte reser eller shoppar tex om det är något du ogillar. Tycker det verkar så dumt att bli irriterad och sen dessutom behöva skriva det till personen också.. Jag tycker du är skitbra Isabella!

 5. Malin skriver:

  Det är helt sinnessjukt hur människor kan sitta och kommentera ditt liv som de gör. Har aldrig någonsin läst bland dina kommentarer innan och jag är såååå chockad över all kritik du får stå ut med dagligen.

  Res så mycket du vill, konsumera så mycket du vill och skit fulla fan i människors bitterhet.

  You go girl!!!

  1. Sarah skriver:

   Att skita i sina barns framtid för rätten att konsumera låter jättesmart.

   1. Malin skriver:

    Det låter även jättesmart att du påstår att hon skiter i sina barns framtid pga att hon konsumerar. Om du på fullaste allvar tror att hon skulle shoppa dyra saker istället för att värna om sina barns framtid så är det du som inte är ”jättesmart”.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..