Atlantis

Det kändes så overkligt att smörja in sig i solskydd och dra på barnen uv-dräkter. Vi som precis har införskaffat alla vinterplagg till barnen och klistrat dit namnlappar. Hjärnan har inte landat vid vår nya destination än. Idag har vi hur som helst haft en förmiddag vid poolen, vi hyrde en cabana som är ett tält, säng och fläkt. Det är 36 grader här men faktiskt inte jobbigt konstigt nog. 

Bikini Love By Lola

Barnpoolen 


Lyckliga småfisar!

 1. Hej Isabella. Jag skulle vilja läsa ett inlägg om vad du tycker om aktier och hur man som nybörjare kan börja. Måste man ha stora summor i spar kapital först för att köpa aktier? Jag har 2000 kroner över och är student så har inte så stor möjlighet att spara 10000 kroner snabbt. Försöker hitta info på nätet men det står överallt om att man ska ha sparat 50000 kroner för att börja. Som student är det alldeles för stora summor. att spara just nu. Men jag skulle vilja pröva för att lära mig mer med mina 2000 kronor är det meningslöst?

 2. Evelina skriver:

  Du/ni är värda allt ni väljer att göra både själva och med barnen, ni är bra föräldrar och att folk har samvete att skriva annat är skrämmande. Jag önskar er det ni vill i livet. Kram

 3. Linnea skriver:

  Såg att många diskuterade kring uv dräkter och brist på solvitamin osv. Solvitaminen kommer ändå in i kroppen men med uv dräkter slipper man bränna barnen! Solfaktor, solhattar och uvkläder ska det va! Vi köpte till och med ett uv-tält som barnen kan sova i. Rekommenderar http://www.barnisolen.se starkt då vi alltid köpt där och fått superfina saker! Köpte även badblöjor för babysim nu innan babysim började och är väldigt nöjd!

 4. Penny skriver:

  Assnygg kropp verkligen! Men bikinin klädde inte dig, det är nog färgen. Du har andra som är tusen gånger snyggare.

 5. Hanna skriver:

  Apropå klistra namnlappar: googla Taggit. Så praktiskt och enkelt sätt att fästa namnlappar, och perfekt om man vill sälja/skänka vidare efter användandet, bara att bryta loss. Vi använder dessa i alla barnens kläder.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..