ANNONS

Packa ikväll

/

Ikväll när jag kommer hem är det packningsrace som gäller. Jag påbörjade till barnen igår så det är inte så mycket tack och lov. Att resa med barn blir lättare och lättare för varje år som går. Till en vecka i Dubai kör vi två resväskor, en till barnen och en till oss vuxna. Sedan en skötväska till planet och en ryggsäck som Gillis vill bära med leksaker i. Vi har endast en resevagn med oss som man kan ta med på planet. Det är bara Sally som sover på dagen och båda gillar att knata runt. Blir de trötta så brukar vi sätta båda två i vagnen (fälla ner ryggstödet), dom älskar att vara nära och underhåller varandra. Det är helt klart skillnad än när vi har rest med dubbelvagn, babyskydd och typ en egen resväska till ersättning i tetrapack. Puh.

Gällande min egen packning så ser jag fram emot att få använda klänningar och flippflopp. Ska ta med en sjal att ha över axlarna när vi är i gamla delen av Dubai. Här kommer lite inspiration för hemmaplan. Blev så kär i vinterskorna från Ganni.

od

Saturday chic: Tröja Gina Tricot, jacka Cubus, jeans Gina Tricot och skor Adidas.

Family walk: Jacka Röhnisch, jeans Fiveunits, skor Ganni, polo Ellos, mössa Gina Tricot och brillor Our Legacy

At work: Byxor Cubus, tröja Samsoe Samsoe, skjorta Filippa K, nyckelring By Malene Birger, korthållare Dekadent och armband Edblad 

Dinner with friends: jacka Tiger of Sweden, klänning Samsoe Samsoe, strumpbyxor Hudson, örhängen Lily & Rose och klackar Nelly.

(alla länkar är adlinks)

34
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00