Nordstan

Idag har LCC haft en heldag i Göteborg, vi har besökt apotek som vi finns hos och haft ett event på Apotek Hjärtat inne i Nordstan. Det blev otroligt lyckat och mycket folk kom under våra två timmar.

IMG_5429-2

Jacka från Stylelevel, stickad tröja Cubus, byxor J Lindeberg, boots i lack Stylelevel och väska Ralph Lauren. Alla länkar är adlinks. Naglarna är blå/grön/gråa i färgen asfalt. Helt kär i nyansen.

IMG_5420

Här kommer ett bildregn från eventet!

IMG_5421

Många läsare kom fram och pratade LCC. Väldigt roligt.

IMG_5422-3

Dinah gjorde handmassage och Evelina stylade hår

IMG_5423

Lina, Ida och Hannah.

IMG_5424
IMG_5427

Ett tv-team från Tv3 dök upp!

IMG_5426-2

Teamwork :- )

IMG_5428

Sprang in på Apoteksgruppen innan tåget gick. Vi har alla suttit och jobbat på väg hem, missar nattningen tyvärr men imorgon väntar ju DUBAI! Yey.

 1. Hanna skriver:

  Asså Isabella jag måste säga att jag är super impad av ansiktskrämen! Var lite rädd att den skulle vara för fet för min lite oljiga hy men den är så bra!! Känner mig super glowy och fräsch 🙂 sen älskar jag hårinpackningen som luktar Cola snören! Ha en bra semester!!

 2. Hej Bella! Vilken storlek har du i jackan? Vill beställa den men jag undrar hur den är i storlek 🙂

 3. Sophia skriver:

  Hej! Kikade in på er hemsida, stylelevel.com, för att hitta din fina jacka. Till min besvikelse fanns den bara som beställningsvara. Synd! Men det var inte bara det som var synd – utan hemsidan var ett stort minus. Användbarhet? Design? Ajaj. Hör av er ifall ni behöver någon som har stort intresse för webb och mode! Trevlig helg! 🙂

 4. Åh så synd att jag inte kunde vara på plats!

 5. Hanna skriver:

  Vad roligt att det blev så lyckat! 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..