Varm på föris

I samarbete med Polarn & Pyret 

Det gäller att ladda upp med varma kläder till barnen när de är ute så mycket under dagarna. Jag kommer fylla deras lådor lite extra nu så att dom inte saknar något när dom är på förskolan. Jag vill verkligen inte att dom fryser. Här är nya sett från Polarn och Pyret som är jättefina och har bra funktion. Dessutom bra andrahandsvärde vilket jag tycker är viktigt på dyrare ytterkläder som oftast bara passar en säsong (Sally kan ju dock ärva vilket är bra). Sen att de finns reflexer på deras jackor och klara färger är toppen, då ser jag dom bättre när de springer runt i parken och busar.

IMG_5281
IMG_5282

Mellan 23-27/10 har ni 100kr rabatt vid köp för 500kr, 200kr rabatt vid köp för 1000kr om ni handlar i butik eller på sajten. Klicka här så finns rabatten automatiskt!

I samarbete med Polarn & Pyret 

 1. Emma skriver:

  Herregud, kan inte folk tagga ner lite? Jag hade i princip bara rosa, lila och rött i min garderob när jag var liten och hann fylla minst 10 innan det blev mer färger men det var MITT val jag ville ha rosa, jag älskade rosa och ALLT skulle vara rosa. Min mamma blev jätteledsen när jag insåg att svart fanns och då skulle allt vara svat istället så helt plötsligt hade hon två barn som båda klädde sig i svart och inget annat. Både som barn och tonåring kan man få ideer om hur man vill klä sig och man blir inte förstörd som människa för det. Bellas barn kommer bli utmärkta medmänniskor när dom växer upp och kommer inte bli förstörda för att de kläddes i blått respektive rosa beroende på kön!

 2. Jag skriver:

  Älskar ordet dagis ! Så mysigt !
  ..” föris ” låter som FÖRSPEL HAHA

 3. Helt rätt! Vi köper bara begagnade märkeskläder. Har overaller från pop och didrikson. Hade själv inte haft råd att köpa flera upplagor nytt men nu kan min lillkille plaska i vattenpölar och bygga så mycket snögubbar han vill för jag har köpt begagnat på Tradera. Där får jag 4-5 overaller till samma pris som en ny 🙂
  Gillar att du har samarbete med pop! Vore kul om kappahl och newbie ville samarbeta också! kram

  1. S skriver:

   Idiot

 4. Susanne skriver:

  Jag känner igen mig i det här inlägget!

  Själv älskade jag Polarn & Pyrets kläder när mina var små (på 90-talet och 00-talet). De tvättades aldrig ur på samma sätt som andra barnkläder och ytterkläderna höll för båda mina samt att de senare ärvts av kompisars barn och deras syskon. Mycket bra! Trots att det var dyra kläder, var de prisvärda då man inte behövde köpa nytt hela tiden:)

  Vi köpte overall på en annan klädkedja en gång och var tvungna att köpa ny efter bara några månader för den blev så sliten i rumpan att det inte ens hjälpte att impregnera om….läckte in som ett såll…:(
  Vi hade problem med en jacka en gång, där dragkedjan krånglade efter någon månad. Vi fick en helt ny jacka! Utan krångel med reklamation i flera veckor osv. Bara en ny sådär rakt av i butiken!
  Enda nackdelen på den tiden var att man inte fick ha Polarns Tec-ytterkläder i torkskåpet, vilket var svårt för personalen att komma ihåg som på rutin hängde in alla barns overaller trots att det inte behövdes med dessa tec-ytterkläder då de bara var blöta på ytan och torkade snabbt ändå……Vet inte om det går nu? Vi fick i alla fall en overall och ett par överdragsbyxor förstörd i sitt ytmaterial pga detta och då gällde inte garantin på plagget eftersom den hängt i torkskåp…kommunen vägrade också ersätta trots att personalen fått info om vad som gällde ang overallen…Nåja…Bävernylonoverallerna var inga problem att ha i torkskåp i alla fall, så vi köpte dem i fortsättningen:)

  Mina barn hade faktiskt också en vindoverall från Polarn som min lillebror hade på 80-talet. Såg nästan exakt ut som de nytillverkade, förutom att loggan var annorlunda:) Så fin kvalitet!

  Av de barnkläder vi sparat, är det nästan uteslutande Polarns kläder som varit värda att spara. Många av de basrandiga tröjorna och långkalsongerna ser nästan oanvända ut trots att de använts nästan varje dag vintertid på dagis, av minst två barn. Respekt! Har t o m ett par basrandiga långkalsonger för vuxna, som jag haft i ca 12-13 år som fortfarande är både fräscha och oslitna, trots att de används en hel del på vintern här i norrland!

  Reima och Gneis hade de när de blev äldre och polarns kläder blev för ”barnsliga” på skolgården (enligt sönerna!). De har också superbra ytterkläder. Nu på senaste åren (yngste är ju 15 år nu) har han haft Colour Wear och varit nöjd.

  Jag tror på det ekonomiska i att barnen har bra kvalitet på alla basplagg. Det lönar sig i längden. Sen kan man köpa lite billigare plagg om de inte ska användas så ofta, och därför inte slits på samma sätt. Summan totalt brukar inte bli så mycket dyrare än om man bara köper billiga kläder som måste slängas sen. Köper man kläder som klarar av att ärvas, är det dessutom bra för miljön:) Är de riktigt fräscha kan det kännas OK att sälja vidare också, vilket jag ALDRIG skulle göra med urtvättade snedvridna kläder!

  Susanne

 5. Vackert med höstfärger på träden!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..