Live på Facebook 20.00

Hallå på er, nu är det sådär negativt i kommentarsfältet igen. Vet ni vad vi gör? Vi kör en livesändning på min facebook-sida strax så kan ni ställa alla frågor ni vill. Alltid lättare att svara i rörligt tycker jag 🙂

IMG_5386-2

Gjorde mina naglar efter jobbet idag, inför Dubai – Fint!

 1. Mari Kb skriver:

  Hei Isabella! En hilsen fra en norsk leser, også f. 1990. Selv om vi er like gamle, er du en stor inspirasjonskilde for meg. Du har et syn på verden som jeg liker veldig godt, og virker sterk og trygg med deg selv. At du har oppnådd så mye er veldig heftig, og det virker som du virkelig brenner for det du gjør.
  Selv er jeg lærer, opptatt av økonomi og sparing, og er veldig glad i ansiktsserien fra LCC. Jeg fikk også et par Flattered til jul for to år siden av min snille mamma 😉

  Fortsett og drit i janteloven. Du ruler!

 2. sofia skriver:

  Hej! Superfin färg på nagellacket, är det gellack och på vilken salong har du gjort dem?

 3. Lana skriver:

  Så med andra ord alla som inte håller med dig är negativa? Märklig inställning du har.

 4. johanna skriver:

  Hej Isabella! Jag undrar lite grann vad du har för syn på kemikalier i vår vardag. Tänkte då du gör olika skönhetsprodukter och målar även naglarna som tyvärr ger ifrån sig mkt kemikalier. Känner att du försöker vara nytänkande och tror det hade varit bra med en offentlig person som du själv hade tagit upp och diskuterat ämnet i alla fall😊 Tack på förhand!

 5. len skriver:

  det har undrat mig lite vrf du överhuvudtaget publicerar trista kommenterarer? du gnäller över dem men väljer själv att du publicera dem. är det för det att du så gärna behöver bekräftelse atr dina beundrare kommer till din räddning eller vad är det frågan om? det kommer alltid finnas dem som aldrig någonsin skulle kritisera dig eftersom dem tycker du är detas gudinna.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..