Stora planer

Efter besöken idag så åkte jag hem till Ida för att ha styrelsemöte med Stylelevel, tillsammans med Evelina också (båda bor i Umeå). Det är så mycket förändring som väntar så det är fullt upp. Ny design, logga, nya inköp etc. Väldigt roligt. Jag brinner för förändring och göra något bra till det bättre. Sådana utmaningar går jag igång på. Målet när jag klev in i företaget var att jag skulle kunna hitta alla mina plagg på samma ställe. Alltifrån business, klänningar och mysplagg hemma. Vi är inte helt där än men vi kommer att bli framöver.

IMG_5179

VD Evelina och Ida (vi har gått in ihop)

IMG_5178

Höstnytt

IMG_5177

Boots i lack och metallic-sneakers.

IMG_5180

Något som ni har önskat är mer mysplagg. Dessa är dom första Stylelevel har fått in i sammet-look (jag har storlek M/L). Helt underbar.

 1. Anna skriver:

  Kommer ”din” färg in om några dagar alltså. Trodde inte den fanns kvar så jag beställde(idag) en mink. Kan man byta på ett smidigt sätt?

 2. Hej Isabella,
  finns det storlekar som passar oss som har storlek 40? Jag menar jag brukar ha M/L i mjukis, men på dig sitter byxorna perfekt löst och du ser ut att vara en 36a? Vore kul om M/L inte satt slickat mot kroppen, då de ska vara mjukis och inte tights om jag förstår det rätt? Och ni borde, som någon redan skrivit, byta material då polyester inte andas så mycket och blir rätt varmt.
  Men setet var riktigt fint, hoppas på större storlekar nu bara när den färgen kommer in igen om en vecka! 🙂
  Mvh Jennifer

 3. Sandra skriver:

  Hej! Är mys-setet från märket Mix from Italy/ MISSI London? En annan webbshop (madlady) säljer exakt samma modell och färger förutom beige och jag har redan köpt ett av dem, det vinröda och de har också strl S/M och M/L. Jag är super intresserad av det beigea som dem inte har när det kommer in igen hos er men vill gärna veta om det är samma märke för då vet jag vilken strl jag behöver beställa eftersom jag isf redan har ett set från detta märke och slipper tänka på att jag kanske måste byta eller returnera då jag läst att det kan vara krångligt hos er. Ska bli kul att se företaget utveckla sig och se alla plagg framöver! =)

 4. Amanda skriver:

  Alltså lampan på första bilden!! Vet du vart den är ifrån? 😍

 5. Nienke skriver:

  Heb Isabella!
  Vilken fantastisk mysoutfit! Jag hittar den tyvärr inte på hemsidan. Skulle du kunna skicka mig en link?
  Kram

  1. Tack! Det är för att den är tillfälligt slut! Kommer åter om ca 10 dagar. Mink heter färgen! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..