Easyliving

Vad roligt att ni gillade inlägget om ekonomi igår, här kommer ett annat tips. Jag reser ju en hel del per år, dels i jobb men också privat. Ett måste när jag köper min resa samt är i väg är att ha med mig ett eller flera kreditkort. Det är så jag reser tryggt när man har två små barn med sig. Jag har befunnit mig på hotell och bankkorten inte har fungerat vilket är en hemsk situation, med kreditkort kommer man alltid med hem.

blondinbella_bloggbild_1[2]

Här kommer några bra tips gällande Easyliving-kortet från Collector Bank:

1 Reseekonomi
Använder man ett kreditkort när man betalar en resa gäller reseförsäkring med både försenings- och olycksfallsförsäkring utan självrisk när du betalar din resa. Då är du skyddad om något oförutsett händer. När du sedan är på plats utomlands och ska betala för middagen lägger vissa kort på ett valutapåslag. Collector Easyliving har tagit bort alla valutapåslag när du betalar med kortet utomlands så att du endast betalar vad det kostar och sparar in kostnaden för valutaväxlingen.

2 Event-biljetter
När du bokar konsertbiljetter, platser till en fotbollsmatch eller startplatser till ett lopp bokar du ofta dessa långt i förväg. Om du skulle ha otur och bli sjuk precis innan och inte kan använda dina biljetter får du pengarna tillbaka om du har en evenemangsförsäkring på det kort du har köpt dem med.

3 56 dagars räntefri kredit
Collector Easyliving har 56 dagars räntefri kredit. Du kan även dela upp dina kostnader under en längre period mer balanserade utgifter per månad om du gör högre inköp. Om du dessutom gör det under perioden för räntefri kredit kostar det ingenting extra.

4 Förlängd garanti – spara pengar på lång sikt
När du gör dina större inköp, kolla om du kan få förlängd garanti på till exempel vitvaror. Om du har olika kort kan det löna sig att kolla vilket av dem som ger dig längst garanti och göra ditt köp med det kortet. Om vara skulle gå sönder är du skyddad ett år extra, vilket gör att du sparar pengar långsiktigt. Med Collector Easyliving har du ett års förlängd garanti på vitvaror

5 Leveransförsäkring vid e-köp
Om det känns osäkert att handla på nätet är det ett bra alternativ att använda ett kreditkort med en leveransförsäkring. Om det skulle hända att varan inte kommer fram eller är skadad blir du ersatt för den och förlorar inga pengar. Collector Easyliving ersätter skadad eller saknad vara vid e-handel inom EU.

Collector har gjort ett erbjudande till er: ni får första årsavgiften för 195 kronor. Samt en korthållare för 200 kronor.

I samarbete med Collector

 1. Krystal skriver:

  Har själv klippt bankkorten då jag anser att de bara kostar och ger inget tillbaka. Det finns flera kreditkort som man verkligen tjänar på att ha pga försäkringar, sparränta eller bonus.

  Kom ihåg att Blondinbella, Foki mm. får betalt för att ha reklam på sina bloggar. Jämför alltid kreditkort så du får det bästa som passar dina behov. Finns många bra kreditkort som är dessutom gratis!

 2. Eller så tar man ut pengar innan

 3. Håller verkligen med ovan (dietistannica). Men det är nog Isabellas strategi att få bloggläsare att läsa hela inlägget och sedan inse att det är sponsrat/i samarbete med. Tillslut tröttnar man att läsa alla dessa spons m.m. även ifall Isabella är en väldigt duktig affärskvinna.

  När detta inlägget gjordes av henne sjönk hon i mina ögon. Hon har väldigt många olika åldersgrupper som följer henne. Vad säger man till ex. sin 18-åring efter detta inlägget? Allt handlar bara om pengar och hur du kan få det. Vill du ha det för att resa så fixar du det, många tar gärna den enklare vägen; smslån, föräldrar betalar osv.

  Se ett avsnitt av Lyxfällan Isabella Löwengrip och lägg märke till alla kreditkort och lån som människor fastnar i. Och ja det kan vara bra med ett kreditkort och nej det är inte bra att använda för mycket. Såklart förstår jag tanken bakom ditt inlägg men nu måste det ha gått väldigt fel i economista-hjärnan.

 4. Jag har ett litet tips på förbättring Isabella! Jag tycker du skulle kunna vara tydligare med att märka ut inlägg som är sponsrade. En tag och ett ”i samarbete med” i slutet av ett inlägg är inte särskilt tydligt. Jag hann personligen läsa igenom hela ditt inlägg innan det framgick att det var ett sponsrat inlägg, och jag har varit med om det förr på din blogg. Regeln är att läsaren omedelbart ska kunna se att det är marknadsföring, att det genast ska framgå. Better bloggers har en del bra skrivet om detta, kika in där! (t ex http://betterbloggers.se/annonsmarkning-instagram-samarbeten-fel/#comment-11060 ) Ha en fin dag!

  1. Vad tycker du krävs då? Röda, blinkande lampor runt ordet ”Sponsrad” längst upp i inlägget? Jag är lite raljerande nu, men tycker det känns så märkligt att klaga på märkningen när inlägget är märkt två gånger. En längst upp och en längst ner. Better bloggers skriver att ”Reklammärkningen ska komma först. Inte mitt i. Inte sist. Inte som en hashtag. Först. Och det gäller ALLA kanaler. Blogg, Instagram, Snapchat, YouTube och vad som eventuellt blir trendigt nästa år. Först.” Och ordet sponsrad kommer först i Bellas blogg. Det enda som kommer före är datumet då det skrivits. Sen tillkommer ett förtydligande längst ner.

 5. Alina skriver:

  Hej Isabella! Hoppas verkligen du tar dej tid att besvara denna fråga, för jag vet inte annars var jag kan få den besvarad…
  Hur fokuserar man på sitt mål? Utan att bli distraherad av andra? Av vad andra tycker och tänker om en? Av hur det går för andra och utan att jämföra sej med andra? hur tänker du kring det? Har kommit in på min drömutbildning som jag jobbar för i så många år, men nu när jag är där så orkar jag aldrig plugga. Jag jämför mej med de andra i klassen och känner mej sämst i världen.

  Tacksam för svar <3 Älskar din blogg

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..