The Office – Toaletter

Jag tänkte att ni skulle få se mer av vårt fina kontor som Ida har inrett. En stor utmaning var våra två toaletter, vi hyr ju det här kontoret på 2,5 år så det är ingen idé att renovera om. Ida fick helt enkelt göra om med rätt begränsade medel men det klarade hon galant. Såhär såg det ut innan:

P1100500
P1100512

.. Och efter att Ida viftat med sitt trollspö:

_MG_3160

Skillnaden är enorm. Golvet målades med Alcros färg Grådis (samma som vi har på sovrumsväggarna hemma he he) och 1000 små klisterlappar (!) fästes på varenda kakelplatta. Från Paxlux. Så jäkla bra affärsidé. Det blev ju ett helt annat rum. Papperskorg från Lagerhaus och lamporna byttes ut till två väldigt fina från Sävdalens Belysning.

_MG_3180

Handdukar Jotex.

_MG_3185

Spegeln byttes också ut, denna från Mariella Interiors och konstgjorda växter Entré Presenter. Jag som trodde i flera dagar att rosorna var riktiga. Visst blev det bättre? Tipset om att klistra på trist kakel var ju riktigt bra om man inte har möjlighet att renovera. Alla länkar är adlinks. Bilder tagna av Sofia Törnqvist.

 1. Jättefint! Vart kommer den runda lilla vasen ifrån?

 2. Klara skriver:

  hej! jätteroligt att se kontoret – tack för att vi läsare får vara med.

  nu kanske jag är otålmodig, det kanske är på g, men jag har en önskan om att se köket! såg att du var framme och klämde på handtagen på köksluckorna på live streamen – dem är jag själv supernyfiken på!
  de såg superfina ut och jag som letat efter stiliga handtag skulle vara mycket tacksam för info om var de kommer ifrån.

  brukar i regel inte be om köptips på bloggar men just detta var jag tvungen att fråga om!

  heja er och heja ida. GIRL POWER!

 3. Två tips för att höja helhetsintrycket: Byt blandare (behöver inte kosta mer än 800-1000 kronor styck, och måla den gulnade larmknappspanelen vit.

 4. Ronja skriver:

  Jag är så imponerad över förvandlingen, så himla läckert! Ida borde få som uppgift att omvandla varenda tråkig kommunal toalett till något sådant här. Helt jäkla galet vilken uppfriskande skillnad!

 5. Sanan skriver:

  Mjuka plaster och stark målarfärg släpper ifrån sig gifter. Kan kanske vara bra att ha dörren till toaletten öppen så nivåerna i luften inte byggs på och byggs på. Själv skulle jag inte vilja ha den typen av lösning, oavsett estetiken.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..