ANNONS

LCC Globalt

/

Vi tog en långlunch idag i LCC på Gretas inne på Haymarket, så god mat. Vi lyxade till det med fredagsfika också. Vi har så mycket kul att se fram emot i Löwengrip Care & Color, nytt kontor på måndag, lanseringar av nya produkter, nya hemsida och New York-resan i november. Vi gör en massa roliga saker just för att det går bra för oss och för mig är det viktigt att koppla prestation med direkt belöning. Det så jag fungerar och motiveras. Gör någon ett extra bra jobb på kontoret så får man gå på spa eller något annat mysigt. Det kanske inte kommer att fungera den dagen vi är 50 personer men just nu går det.

I januari satte vi som mål att omsätta 24 miljoner 2016 men vi märkte tidigt att det var lågt räknat så årets mål är 30 miljoner. Det är det dubbla från året innan. Idag (30 september) har vi omsatt 24 miljoner. Varför jag tycker omsättning är spännande är för att det är roligt att växa organiskt (och samtidigt gå med vinst). Målet 2020 är 100 miljoner i omsättning men sedan måste vi blicka utanför Sveriges gränser för mycket större än så är inte marknaden i Sverige.

IMG_4221

Målet är att kvinnor världen över ska ha LCC-produkter i badrummet. Det känns inte ens läskigt att skriva. Det känns bara självklart. Och jag jobbar gärna med företaget livet ut. Kanske kanske kan det bli ett familjebolag när Gillis eller Sally blir äldre. Men det är inget jag kommer att pusha för. Gällande barnens karriär kommer jag aldrig vara inne och peta, det enda kravet är att dom älskar det dom gör.

IMG_4222

Träffade några unga läsare när jag åt lunch

Förresten, när vi ändå pratar om det:

Löwengrip Care&Color har bara påbörjat sin exportresa och vi söker partners utanför Sveriges gränser som vill driva märket på lokala exportmarknader. Vi har bla ett lyckat exempel i Schweiz där en entreprenörsduo driver varumärket framgångsrikt i sitt eget bolag genom apotek och salong. Vi tror att en passionerad entreprenör gör det bästa jobbet och passar bäst ihop med oss att bygga något stort. Vi söker dig som:
– I grunden talar svenska men är bosatt utanför Sverige
– Vill starta ett eget bolag inom skönhet och retail som kan växa och bli stort i din lokala marknad
– Har erfarenhet av försäljning, varumärkesbyggande, ekonomi och sociala medier
– Vill vara lokal varumärkesägare av Löwengrip Care&Color och driva varumärket framåt

Kontakta pingis@economista.se  🙂

81
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00