Västerås

Om ni ser en vit Panamera på vift i Västerås idag är det jag som besöker apotek där Löwengrip Care & Color finns! Jag försöker ju vara runt så mycket som det går och under hösten har jag besök från norr till söder inbokade, men idag står alltså Västerås på tur. Jag har tyvärr svårt att veta vilken tid jag är på alla apotek men har ni vägarna förbi runt lunch så säg gärna hej! 


Nu blir det P3 och egentid i bilen. Härligt. 

 1. Sara skriver:

  Nu kan jag inte riktigt avgöra helt utifrån bilden. Men jag hoppas att du inte kör bil i stadsmiljö, dricker kaffe och även sitter med telefonen! I så fall har du verkligen noll respekt för andra när du kör bil! :@

 2. Säg till om du ska ner mot Österlen något, hade varit super kul att få träffa dig!

 3. Johanna skriver:

  Hej Bella först älskar din blogg och din posetiva inställning till allt du är grym på många plan, men kan du söta rara lägga ut vart och när du kommer befinna dig på olika apotek så kanske man har chansen att säga hej köper massor av din produkter så skulle vara så roligt att träffa dig kram

 4. Johanna skriver:

  Hej Bella läser din blogg dagligen och använder även dina produkter kan du inte lägga ut en lista över när du besöker vilka apotek ovh vart i landet du ska så kanske man kan titta förbi så man inte missar de om fu är i närheten kram

 5. Natalie skriver:

  Men Isabella, kommer du något mer till Västerås?? Jag hann ju missa dig helt! 🙁

  Kram!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..