ANNONS

Dagens utmaningar…

/

Den här dagen har verkligen utmanat mitt humör men trots allt har jag behållit humöret i topp, puh. Västerås var jättelyckat men när jag skulle hem så började det tokregna. Tillslut kröp bilarna fram i 20 km/h för att ingen såg något, där kände jag att paniken började krypa sig upp i halsen på mig för att jag kände mig instängd och jag såg inget på motorvägen. Då jag kom ihåg det gamla andningstricket – Att andas i en fyrkant som jag lärde mig under min KBT för en massa år sedan. Man andas till varje hörn och visualiserar det framför sig, läs mer om det här. När jag hade tagit mig ur ovädret så satte jag på Robyns ”Call your girlfriend” och sjöng ut allt vad jag kunde hela vägen hem.

Väl hemma skulle jag laga mat, Odd var borta en sväng och jag märke inte att laxen jag tog fram var gammal, jag är förkyld och känner inga lukter. Hur som helst så var jag så stolt över mig själv när jag stod där och grejade med färsk lax och skulle göra mandelpotatismos. Men när Odd kom innan för dörren var det bara att slänga. Nu har snoret släppt och jag känner fisklukten precis överallt. Usch. När jag vädrade så blev det dessutom ett märkligt korsdrag att ena gardinen flög ut (!). Vad är oddsen?

Det blev i alla fall pizza till middag.

sheila löwengrip
fl

Sheila bar Flattereds-bröllopssko. Foto Poppyphotography

Hur som helst, jag är glad ändå. Nu sover barnen och jag ska jobba i kapp allt jag missat under dagen. Sheila skickade förresten fina bilder från bröllopet, det gick ett pirr genom hela mig när scrollade igenom allt vackert. Fastän det var Sheila som gifte sig så är det ändå en av de bästa dagarna i mitt liv.

42
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00