ANNONS

Dags för altan

/

Imorse när hela gänget var påväg ut för jobb och föris så kom ett företag som ska bygga en altan hos oss, himla spännande. Vi har två uteplatser, en från vardagsrummet med sol under hela dagen och en utgång från köket där det är kvällssol. Vi vill gärna kunna äta middag där det är kvällssol men utrymmet idag är lite trångt för det är en backe ner till våra fläderbuskar så ytan är svårmöblerad.

IMG_4115

Därför ska vi lösa det med en altan som är 3,6 meter ut från huset (det man får utan bygglov). Det kommer att bli betydligt bättre. Här är det även helt insynsskyddad på sommaren, när löven faller så ser vi dock våra grannar. Men det är Gillis favvokompis som bor mitt emot så det gör inget.

IMG_4114

Man ser tyvärr inte det på bilden men till vänster ligger vårt gästrum och där är det endast ett fönster idag (med utsikt över ett äppelträd), där kommer vi att sätta in en till altandörr. Det blir trevligare för våra vänner när de sover över att kunna gå ut direkt. Vi älskar vårt hus, det är från 1975 och man kan göra sååå mycket med det. Alla grannar har likadana hus men alla ser annorlunda ut inuti. När vi flyttade in hade vi en boyta på 180 kvm + 30 kvm garage men nu har vi gjort om garaget så att halva är ett gästrum/kontor. Resten av delen har vi ett gym i idag men vill man så går det att köra in bilen för det är fortfarande så stort (innan var det plats för två bilar på rad).

70
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00