Bra i badrummet

Jag var nyss inne på Ida Inreders blogg för att tjuvkika om hon hade lagt upp något nytt från vårt nya kontor som hon inreder och då såg jag detta: Kanske världens bästa idé ever! Förvaringsboxar från Nomess Copehagen (adlink). Jag som knappt kunde stänga mina fyra lådor i badrummet imorse för att allt bara väller ut. Nu beställde jag hem några av boxarna, vad roligt det ska bli att få ställa i ordning alla krämer och sminkprodukter.

a3ad8aee-2096-478c-909e-80934148559c

Hur som helst, något annat kul är att jag får bjussa på en bra kampanj hos Apotea (adlink) idag. Ni läsare får 15 % på hela Apoteas utbud (ej receptbelagda läkemedel och går ej att kombinera med andra rabatter). Det är helt galet bra. Jag ska själv handla massor av saker såsom wipes, tops och pads till mina nya ställ ovan och barnen ska få vätskeersättning, alvedon, solskydd och annat som är bra inför Dubai-resan. Vill ni testa LCC är det ett bra tillfälle. Koden ni använder är blondinbella och rabatten gäller till imorgon onsdag klockan 23.59. Nu blir det bus med barnen, vi hörs senare ikväll! 🙂

I samarbete med Apotea

  1. Superfine indretnings-ting, som jeg elv brugte i sin tid, da jeg havde negle klinik. Jeg har stadig nogle af dem i mine gemmer og ideen med at bruge dem på badeværelset er da S Å god:-)
    Tak for at dele tippet!

  2. Penny skriver:

    Reagerade också över priset! De finns ju överallt sånna där boxar, IKEA och prylbutiker som TIGER och Systrarna Grene. För typ en 50-lapp. Men det är ju skillnad på att få dem gratis, som säkert Bella fått. Och köpa wipes och tops på en nätsida för massa pengar med?! Köp på ÖB!

  3. Ser att man kan köpa Natural Cycles på Apotea. Blir det billigare där än direkt i appen i o m rabatten?

  4. Anna skriver:

    För er som har vägarna förbi Ullared kan jag tala om att genomskinliga plastlådor för sminkförvaring finn till kalaspris där!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..