När man går offline….

Jag lägger ju undan telefonen så fort jag kommer hem och idag när jag tog upp telefonen igen när vällingen snurrade inne i micron såg jag att det hade gått ut ett SMSlivräddnings-larm om att person i närheten behövde HLR-hjälp … För 20 minuter sedan. Jag hade hört sirener i vårt område en stund innan jag undrat vad det var som hade hänt. Snacka om att jag fick en klump i magen, troligtvis gick allt bra och räddningen kom nog snabbt men jag kunde inte låta bli att tänka att jag hade kunnat vara på plats på 1-2 minuter om jag sprang. Typiskt. När man väl är offline så sker det.

IMG_4111

Förutom det har jag plockat upp bajs i badkaret. Jag tycker alltid lite lite synd om mig själv när jag sitter där på huk och försöker fånga upp allt som flyter runt samtidigt som jag försöker få vår minsting att inte peta på det. Småbarnslivet alltså. Hur som helst, nu ska jag slå på Yoga with Adrienne på Youtube och köra ett pass i gästrummet. Det var ett halvår sedan sist och det ska bli skönt att få sträcka på mig :- )

 1. Anna skriver:

  Tänk positivt såhär istället: Tack vare ditt inlägg så kommer flera registrera sig som SMSlivräddare (jag är en av de nu!) och det ökar chanserna att någon av dina läsare är först på plats nästa gång och räddar ett liv. På så sätt har du varit med och hjälpt till 😉
  Ps. beklagar bajs-situationen 🙂

  1. Mici skriver:

   Vilken fin kommentar, skönt att läsa något sådant!

 2. fia skriver:

  Haha, blir man inte luttrad att plocka upp bajs om man har haft hund? Du var inte en hundägare som lät bajset ligga hoppas jag 😀

 3. jag älskar också att yoga till youtube. jag brukar köra med do you yoga. Liknande som den med Adrienne och så himla skönt!

 4. Fanny skriver:

  Vilken fantastisk idé, med sms från 112 vid HLR! Det hade jag ingen aning om.
  Skulle dessutom behöva gå en HLR-utbildning, det var många års sedan…
  Önskar dig en fin dag!

 5. Anna skriver:

  Hej Isabella!
  Min kollega riskerar att utvisas pga en liten miss från hans tidigare arbetsgivare. Detta samtidigt som arbetsmarknaden skriker efter folk med hans kompetens. Kan inte du som också vill ha ett fungerande klimat för entreprenörer uppmärksamma detta? Med din enorma följarskara så skulle det göra stor skillnad.
  Här är en av många artiklar som skrivits om hans fall:
  http://digital.di.se/artikel/han-fick-jobb-som-utvecklare–blir-utvisad
  Och här är länken till namninsamlingen:
  https://www.change.org/p/the-swedish-government-ensure-tayyab-is-allowed-to-keep-his-job-life-and-home-in-sweden

  Tack på förhand 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..