ANNONS

När man går offline….

/

Jag lägger ju undan telefonen så fort jag kommer hem och idag när jag tog upp telefonen igen när vällingen snurrade inne i micron såg jag att det hade gått ut ett SMSlivräddnings-larm om att person i närheten behövde HLR-hjälp … För 20 minuter sedan. Jag hade hört sirener i vårt område en stund innan jag undrat vad det var som hade hänt. Snacka om att jag fick en klump i magen, troligtvis gick allt bra och räddningen kom nog snabbt men jag kunde inte låta bli att tänka att jag hade kunnat vara på plats på 1-2 minuter om jag sprang. Typiskt. När man väl är offline så sker det.

IMG_4111

Förutom det har jag plockat upp bajs i badkaret. Jag tycker alltid lite lite synd om mig själv när jag sitter där på huk och försöker fånga upp allt som flyter runt samtidigt som jag försöker få vår minsting att inte peta på det. Småbarnslivet alltså. Hur som helst, nu ska jag slå på Yoga with Adrienne på Youtube och köra ett pass i gästrummet. Det var ett halvår sedan sist och det ska bli skönt att få sträcka på mig :- )

77
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00