ANNONS

Söndagsläsning

/

… Det har varit en lugn söndag. Jag fick sovmorgon och så har vi storhandlat på förmiddagen. När Sally skulle sova efter lunch så joinade Odd henne. Då myste Gillis och jag i soffan. Han tittade på Tid och Rum (Just in Time på engelska) som är ett riktigt bra barnprogram på Netflix. Mycket fantasi och karaktärerna reser i tiden, jag lär mig massor om historia. Kul. 

Gillis favorit. 


Jag hann också läsa ut denna bok. Två veckor tog det vilket är lite långt för mig, men jag fastnade för Blacklist som har konkurrerat på kvällarna. Hur som helst, en intressant fortsättning på Dawkins biografi. Jag har läst hans tidigare böcker (Den själviska genen är ett måste!) så det var spännande att få reda på mer om honom. Dawkins är en cool etolog och evolutionsbiolog. Nu blir det gos med barnen. Vid fem kommer Martina med familj över på middag, som rätt extrovert person fylls jag av energi av att umgås med vänner. Odd är likadan. Vi gillar att ha vänner och en massa barn över på middagar och ställa till med fest då och då (nu planerar vi för halloweenfesten, se min snapchat hehe).

51
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00