Middag hos grannarna

Jag har haft en bra start på helgen. Igår åt vi tryffelpizza och såg två avsnitt av Blacklist, somnade redan strax efter nio. Typiskt fredagskvällar. Idag har hela familjen promenerat runt och hejat på alla som sprungit Lidingöloppet. På eftermiddagen har jag sovit när Odd var ute med barnen. Riktigt skönt. 

Fredagsbuketten!

Ikväll väntar dock middag hos våra grannar som bor bakom oss. Vi har barn i nästan samma ålder och våra killar står ofta och ropar till varandra över grinden. Både dom stora killarna och små hehe. Planen är att natta barnen i deras stora sovrum och sedan få till en middag vi vuxna, hoppas att det fungerar! 

 1. Sjukt snygg tjej! You go girl! Finner mycket inspo av dig just med ADHD, min sambo har det och jag drar paralleller mellan ditt och Odds vardag och våran, just den känslomässiga och röriga delen, jag förstår honom bättre för jag får en annan synvinkel på hela situationer när jag läser om hur du har det, alla tankar i huvudet osv, kan ta ett exempel från ett gammalt inlägg när Odd skrev handlingslistor åt dig, att han skrev den ordningen varorna kommer i affären och det tillämpar jag hemma och det funkar super, så länge han går till den affären jag har tänkt, skillnad på upplägg mellan tex, willys och ica. Så jag önskar mer än gärna såna där små vardagstips ibland för det har verkligen hjälpt mig att förstå honom mera så tack för det:)! Keep up the good work because you are the best!!

 2. Frida skriver:

  Kjolen är från Mango.

 3. Eva skriver:

  Isabella, vart är kjolen ifrån?

 4. Amanda skriver:

  Jätte fin kjol! Vart är den ifrån?

 5. Heidi skriver:

  Så Fin är du. Ta inte åt dig av idiotiska kommentarer. Fortsätt bara med det du gör

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..