ANNONS

Middag hos grannarna

/

Jag har haft en bra start på helgen. Igår åt vi tryffelpizza och såg två avsnitt av Blacklist, somnade redan strax efter nio. Typiskt fredagskvällar. Idag har hela familjen promenerat runt och hejat på alla som sprungit Lidingöloppet. På eftermiddagen har jag sovit när Odd var ute med barnen. Riktigt skönt. 

Fredagsbuketten!

Ikväll väntar dock middag hos våra grannar som bor bakom oss. Vi har barn i nästan samma ålder och våra killar står ofta och ropar till varandra över grinden. Både dom stora killarna och små hehe. Planen är att natta barnen i deras stora sovrum och sedan få till en middag vi vuxna, hoppas att det fungerar! 

127
1

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00