Mocka!

Tajmingen med vårt morgonevent var väl inte perfekt efter gårdagens middag på YUC men jag kom i säng innan tolv i alla fall (herregud så god mat vi åt, måste ta dit Odd på en dejt). Vid åtta imorse slog vi upp dörrarna till Kronans Apotek i MOOD-Gallerian där vi hade ett frukostevent med Mastercard priceless Stockholm. Otroligt lyckad och peppig start på dagen.

23sepljus-2

Fotograf Josefine Hellgren. Mockaklänning från Esprit (adlink) och knähöga-stövlar Bullboxer (adlink). Fler bilder från eventet kommer vid lunch 🙂

 1. Så snygg outfit! Färgen på klänningen är så himla fin, passar dig bra tycker jag! 🙂

 2. Maria skriver:

  Vilken stl bär du på klänningen?

 3. Wooow så snyggt! Jag vill köpa skorna, men undrar först om du tycker dom är sköna? Jag är mammaledig med min yngsta och är ute på saker varje dag och hade gärna velat ha ett par högklackade skor som jag orkar gå i om dagarna. Alltså inte barnvagnspromenader men kanske på en shoppingtur 🙂
  /Emma
  http://pasmallen.nu

 4. Amanda skriver:

  Wow! Så sjukt snygg!

 5. Sara skriver:

  Snyggt!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..