Eventet imorse

Det har varit en väldigt bra fredag, möten-intensiv men rolig. Hann äta lunch med Ida också, alltid bra att passa på när hon är i Stockholm på jobb. Nu ska jag strax hämta på förskolan, Odd lämnade imorse eftersom jag hade eventet. Sedan väntar fredagsmys hemma (Gillis har önskat popcorn). Ikväll ska jag ligga raklång i soffan tätt bredvid Odd, äta något gott och titta på Blacklist. Inte helt fel. Många av er har påpekat att jag ser lite trött ut och det är jag, jag kommer att blogga lite mindre i helgen. Hoppas att det är okej.

Här kommer i alla fall bilderna från dagen:

BEL_7159BELLA_frukostevent
BEL_7161BELLA_frukostevent

Pingis välkomnade alla och gästerna fick frukost

BEL_7190BELLA_frukostevent

Många frågor om vårt fuktserum…

BEL_7191BELLA_frukostevent

.. Typiskt mig att göra konstiga rörelser med händerna när jag pratar. VEM i hela friden lägger upp en flaska på huvudet under ett samtal?

BEL_7200BELLA_frukostevent
BEL_7228BELLA_frukostevent

Vår frisör Angelica är otroligt omtyckt och idag stylade hon och visade hur våra produkter fungerar.

BEL_7225BELLA_frukostevent

Nu blir jag sugen på långt igen…

BEL_7244BELLA_frukostevent
BEL_7217BELLA_frukostevent
BEL_7256BELLA_frukostevent

Titta! Jag fick signera min första bok Egoboost.

BEL_7298BELLA_frukostevent

Deodoranten var poppis. Rosa för normal hud, sensitive för känslig hud

BEL_7283BELLA_frukostevent

Duktig personal från Kronans Apotek i MOOD, Pingan, jag, Soula från Mastercard Priceless och Simon och Ida (LCC) som har roddar eventet. Missa inte att Kronans Apotek har 3 för 2 online också 🙂

Foto Josefin Hellgren 

I samarbete med Kronans och Mastercard

 

 

 

 

 1. Jag förstår att Angelica är omtyckt! Hon var min frisör för några år sen när hon hade egen salong. Såååå grym och en helt fantastiskt mysig tjej! Jag har än idag inte hittat en lika bra frisör som henne.

 2. Terese skriver:

  Jag använder deon av LCC och jag älskar den! Däremot tycker jag förpackningen är opraktisk när jag reser i jobbet en hel del 🙁 många gånger den läckt ut i hela väskan då förpackningen inte klarar av att ligga mot något annat i väskan 🙁 en fråga till dig Isabella; är det något ni tänkt på att utveckla förpackningen till något mer resvänligt?

  Ha det så bra! 🙂
  Mvh

 3. Virre skriver:

  Så duktig och inspirerande du är. Hårt arbetande och mamma, du gör det bra!

 4. Sanna skriver:

  Tack för trevligt event 🙂
  Roligt att jag fick vara med på bild på din blogg. Jag ser ju överlycklig ut med produkterna i handen 😀 Har idag provat ansiktsrengöringen och duschcremen.
  De doftar så gott! Vill äta upp dem 🙂
  Du verkar vara en ödmjuk person trots din framgång. Det är det verkligen inte alla som är som har lyckats som du har 🙂
  Keep it up, girl! Du är en förebild 🙂

 5. Sandra skriver:

  Måste tipsa! Var in på Sephora och de har fått in Lipstick Queen, köpte på mig ett helt gäng med nya läpprodukter hem. Vårdande och fantastisk konsistens och färg 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..