ANNONS

Stickat + skinn

/

Idag har vi haft en riktig skrattfest här på kontoret, vi delar ju kontor med andra företag och folk kommer in och undrar vad vi har för oss. Men det är ju så det ska vara. Vi har ju sagt att om ni når budget så åker vi  till New York i november och det börjar faktiskt bli dags att boka flygbiljetterna. Jag är så stolt. Under förmiddagen har vi ordnat med julboxar, haft ett avstämningsmöte med min jurist, bokat in två möten med företag för Löwengrip Invests räkning etc. Alltså bara roliga saker.

Isabella löwengrip skinn + stickat

Solglasögon Nividas (adlink), stickad tröja Bubbleroom (adlink), en vit gravid-skjorta under hehe, skinnbyxor från Lindex, skor från Flattered och en ny väska från Paul’s Boutique (adlink).

Nu ska jag kila iväg och göra en annan kul sak på lunchen, nämligen att prova ut några andra By Malina klänningar. Jag beställde ju hem en grå och en mörkblå och jag tror faktiskt att jag ska ta helt andra färger. Plommon och något annat. Ska bli roligt att testa. Nu närmar sig Sheila och Rasmus bröllop. På lördag smäller det! Herregud vad jag kommer att grina. På mitt eget bröllop grät jag så mycket att ett helt näsdukspaket användes under vigseln i kyrkan.

31
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00