Fina gåvor

Det är alltid kul att få lyfta företag som startats av kvinnor tycker jag, speciellt mammor. I det här fallet är det grundaren Louise som har startat Giftstory, en sida som säljer utvalda presenter för nyfödda, dop och barn. Jag hade en vän som fick barn för ett tag sedan och det är faktiskt svårt att veta vad man ska köpa. Man vill ju inte köpa vad som helst utan något som har en tanke bakom. Därför fastande jag för Giftstory, det är otroligt kul att botanisera runt bland allt som finns där.

IMG_2552

Mina favoritprodukter på sidan är från märket Molly Brown, det är som barnens Tiffany. Otroligt söta smycken med riktiga ädelstenar. Smyckena är också väldigt fint paketerade och ligger i en liten box som går att spara. Sally har fått ett armband där det står hennes namn på. Hon är för liten att använda det nu men om några år så. Det finns även doppresenter från Wera Wang, riktigt fina. Tyvärr känner vi ingen som ska döpas än. Hur som helst, kika in på sidan för det finns så mycket fint att välja på. Med koden isabella får ni dessutom 20% på allt från Molly Brown september ut.

I samarbete med Giftstory.se

 

 1. nika skriver:

  botanisera runt???

 2. Helene skriver:

  Har ni döpt era barn? Om inte vad är anledningen?

 3. Rebecka skriver:

  Vilka söta smycken, kanske ska köpa en till mig själv som en liten peppig gåva nu när jag är gravid med tvillingar och behöver lite uppmuntran 🙂
  http://www.nouw.com/hellofebruary

  1. J skriver:

   Vet du, HELA VÄRLDEN vet att du väntar tvillingar. Du behöver inte skriva det på alla av BB’s inlägg.

 4. Ellen S skriver:

  Jag förstår inte riktigt grejen med dyrbara presenter till barn…..dop handlar väl om så mycket annat än att springa benen av sig (eller klicka fingrarna på tangenterna) och jaga saker…vem driver på detta fenomen? När vårt barn döptes var det bästa hon fick ett äppelträd som folk hade samlat ihop till…inte vill man ha smycken som ska förvaras i ngn låda i åratal för att eventuellt sedan falla barnet i smaken…mest troligt att de känns daterade senare.
  Äsch vad negativ jag låter, men som en motvikt till jagandet efter prylar…
  Driftiga kvinnor är förstås alltid kul att lösa om, entreprenörer behövs!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..