Bröllopspresent

Odd och jag har alltid gillat att köpa presenter till varandra, han är faktiskt bättre än vad jag är på det. Han har alltid uppvaktat mig med smått som stort. Det är en fin sida hos honom. Årets bröllopspresent har tema läder men Odd berättade för mig att han hade utgått från läder men sedan avancerat. Hmm. Sedan berättade han att det inte var säkert att jag skulle få just den presenten han ville ge mig för den var ute på auktion. Snacka om att jag blev nyfiken när han sa allt det där. Men han vann auktionen och kunde inte hålla sig till den 31:a augusti så jag fick min otroligt vackra klocka från Cartier för två veckor sedan.

Isabella löwengrip odds bröllopspresent

… Jag älskar den! Jag har alltid haft större klockor, mansklockor ofta. Men har önskat mig en storlek mindre, lite dam:igare modell. Han prickade helt och hållet rätt. Den är så himla fin.

Isabella löwengrip klocka från odd

Vad Odd får av mig ikväll kan jag tyvärr inte avslöja för det är alldeles för privat trots att jag har delat med mig av mitt liv till er i över elva år. Men jag kan säga såhär … Jag följde temat läder till punkt och pisk.. Nej, jag menar pricka he he he… 🙂

 1. Katta skriver:

  Jättefin klocka. O vilken lycka att få en så fin present. Den lyckan unnar jag alla. Odds blir säkert glad för sin present med ❤

 2. Petra skriver:

  Vilken drömmig klocka! Så rart av honom!

 3. Emi skriver:

  Min gubbe är 80 och jag 69 och vi fortfarande
  vill ha sex men utan piska;);) hahaha

 4. Mikaela skriver:

  Haha, härligt 😀
  Vi har vart gifta tre år i oktober, blev rätt inspirerad här nu. Hehe.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..