ANNONS

Bröllopspresent

/

Odd och jag har alltid gillat att köpa presenter till varandra, han är faktiskt bättre än vad jag är på det. Han har alltid uppvaktat mig med smått som stort. Det är en fin sida hos honom. Årets bröllopspresent har tema läder men Odd berättade för mig att han hade utgått från läder men sedan avancerat. Hmm. Sedan berättade han att det inte var säkert att jag skulle få just den presenten han ville ge mig för den var ute på auktion. Snacka om att jag blev nyfiken när han sa allt det där. Men han vann auktionen och kunde inte hålla sig till den 31:a augusti så jag fick min otroligt vackra klocka från Cartier för två veckor sedan.

Isabella löwengrip odds bröllopspresent

… Jag älskar den! Jag har alltid haft större klockor, mansklockor ofta. Men har önskat mig en storlek mindre, lite dam:igare modell. Han prickade helt och hållet rätt. Den är så himla fin.

Isabella löwengrip klocka från odd

Vad Odd får av mig ikväll kan jag tyvärr inte avslöja för det är alldeles för privat trots att jag har delat med mig av mitt liv till er i över elva år. Men jag kan säga såhär … Jag följde temat läder till punkt och pisk.. Nej, jag menar pricka he he he… 🙂

94
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00