Tisdagen här hemma

Hörrni, tack för hjälpen kring namn på konferensrummen. Det fanns ju så många bra att välja mellan. Ska bolla förslagen med mina kollegor. Jaha vad har hänt idag då? Jag gick från kontoret vid tre, mötte upp familjen hemma och sedan blev det parkhäng med barnen till fem. Idag var i princip alla våra grannar med barn i samma ålder ute och lekte i parken. Det är en lyx för Gillis och Sally att ha så många kompisar. Om några år kommer de att springa hem till varandra och gena mellan häckarna. Vilken dröm.

Isabella löwengrip hemmakontoret

Nu sover barnen och jag har bänkat mig här idag. Det är härligt att få ha hemmakontor. Men idag ska jag inte bara jobba utan öva på en litet tal jag ska hålla på lördag 🙂 Ha en trevlig tisdagskväll!

 1. Marie skriver:

  Alltså måste bara säga att du är så himla snygg i ditt ”korta” hår. Hela du är vacker! En sådan inspiration! Tack!

 2. Petra skriver:

  …Alternativt fiktiva powerkvinnor! 😀

 3. Petra skriver:

  JAG VET !!!!!!!!!!!!

  Döp rummen efter de coolaste, bästa, mest inspirerande POWERKVINNORNA ni kan komma på! Tänk dig känslan! Jag nästan ryser! 😀

 4. Jennie skriver:

  Tänker ädelstenar till konferensrummen, topasen, safiren, rubinen osv.

 5. Hej! Fantastiskt fin matta på denna bilden. Får man fråga var den kommer ifrån?
  Tack för ständigt bra inspiration!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..