ANNONS

Tisdagen här hemma

/

Hörrni, tack för hjälpen kring namn på konferensrummen. Det fanns ju så många bra att välja mellan. Ska bolla förslagen med mina kollegor. Jaha vad har hänt idag då? Jag gick från kontoret vid tre, mötte upp familjen hemma och sedan blev det parkhäng med barnen till fem. Idag var i princip alla våra grannar med barn i samma ålder ute och lekte i parken. Det är en lyx för Gillis och Sally att ha så många kompisar. Om några år kommer de att springa hem till varandra och gena mellan häckarna. Vilken dröm.

Isabella löwengrip hemmakontoret

Nu sover barnen och jag har bänkat mig här idag. Det är härligt att få ha hemmakontor. Men idag ska jag inte bara jobba utan öva på en litet tal jag ska hålla på lördag 🙂 Ha en trevlig tisdagskväll!

76
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00