ANNONS

Strategi….

/

Idag har Mastercard varit här under förmiddagen för att spela in två klipp med mig, proffsigt team. Sedan har det varit möten och annat jobb. Effektiv förmiddag. Nu strax ska Pingis och jag ta en lunch för att prata expandering utomlands av Löwengrip Care & color. Vi har ju Fanny här som trainee och hon hjälper oss att scanna av apoteksmarknaden i Europa. Det som är svårt är att apoteken utomlands inte håller samma kvalité alltid som i Skandinavien. Vi har ju valt apotek just för att att vi tillverkar produkter för oss med känslig hy och hårbotten, då är frågan om vi ska fortsätta på apotekskedjor runt om i Europa eller om vi ska finnas hos mer Åhléns/Kicks/NK-motsvarigheten utomlands. Man kan nämligen inte välja både och. Finns man hos Kicks i Sverige kommer man tillexempel inte in på Apoteken. Och vi har ju valt apoteken just för att deras krav är bland de högsta i världen. Men om apoteksmarknaden inte ser likadan ut i andra länder, bör vi då ha en annan strategi?

Isabella löwengrip strategi

Tröja Lindex, jeans Zara. Skor Flattered.

Isabella löwengrip filminspelning

Man ser inte det men vi var nog 10 personer i rummet.

65
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00