Strategi….

Idag har Mastercard varit här under förmiddagen för att spela in två klipp med mig, proffsigt team. Sedan har det varit möten och annat jobb. Effektiv förmiddag. Nu strax ska Pingis och jag ta en lunch för att prata expandering utomlands av Löwengrip Care & color. Vi har ju Fanny här som trainee och hon hjälper oss att scanna av apoteksmarknaden i Europa. Det som är svårt är att apoteken utomlands inte håller samma kvalité alltid som i Skandinavien. Vi har ju valt apotek just för att att vi tillverkar produkter för oss med känslig hy och hårbotten, då är frågan om vi ska fortsätta på apotekskedjor runt om i Europa eller om vi ska finnas hos mer Åhléns/Kicks/NK-motsvarigheten utomlands. Man kan nämligen inte välja både och. Finns man hos Kicks i Sverige kommer man tillexempel inte in på Apoteken. Och vi har ju valt apoteken just för att deras krav är bland de högsta i världen. Men om apoteksmarknaden inte ser likadan ut i andra länder, bör vi då ha en annan strategi?

Isabella löwengrip strategi

Tröja Lindex, jeans Zara. Skor Flattered.

Isabella löwengrip filminspelning

Man ser inte det men vi var nog 10 personer i rummet.

 1. Emelie skriver:

  Vad heter modellen på jeansen från Zara ?

 2. Malin skriver:

  Snygga jeans, tipsa gärna om vilken modell?

 3. Malin skriver:

  John Lewis hade varit perfekt i England. Boots är en superstor kedja och då når ni ut till riktigt många, men Boots är inte alls samma sak som ett apotek i Sverige, mer som Kicks men med extra produkter som t.ex blöjor, mediciner, fotoframkallning osv. Det mesta…

  Magasin i Danmark kanske? Eller Sephora?

 4. Anna skriver:

  SJUKT snygg!!!!

 5. Har bott I England I 20 år. Absolut inte apoteken ni ska satsa på här. Hade ocksa tankt typ John Lewis, kanske boots etc.
  Mvh, Alexandra

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..