ANNONS

Konferens-namn….

/

Veckorna närmar sig tills att vi ska få byta kontor. Det är samma glädje som när vi köpte vår villa. Man tillbringar ju ändå så många timmar om dygnet på kontoret så det är viktigt att vi trivs och att det andas våra bolag. Här kommer dom senaste bilderna från vår duktiga inredare Ida. Måste även slå ett slag för Idas inredningsblogg, otroligt inspirerande.

Isabella löwengrip nya kontoret moodboard

Såhär kommer hallen att se ut (man går in från Sturegallerian). En mörkgrå färg på väggen, snygga hängare i svart och guld och våra skyltar på väggen.

Isabella löwengrip kontorsinredning

Och såhär kommer det stora LCC-rummet att se ut, i det rummet har vi fem skrivbord. En annan rolig sak att fundera på är namntema till rummen. Man brukar ju döpa alla konferensrum på ett kontor. Kontoret idag har India och Belgium. Så trist. Först tänkte jag på personer att inspireras av men det känns det lite fel att säga ”Vi ses i Beyoncé”. Vi får helt enkelt klura på andra namn eller hitta nya teman som fungerar för alla tre företag. Har ni något bra förslag? 🙂

146
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00