ANNONS

Äntligen i pump!

/

Om man skulle fråga vår hudterapeut Dinah om vilken ansiktsprodukt som är den viktigaste, skulle hon svara rengöringen. Efter många år av problem med huden så är jag beredd att hålla med. Under de två senaste åren har jag använt mig av Clean & Calm. Det är LCC:s rengöring och jag älskar den. Den tar bort all make up (även riktig kraftig ögonmake) och rengör ordentligt utan att irritera huden. Jag var så trött på att alla rengöringar antingen lämnade spår av foundation så att handduken blev alldeles beige, eller så var rengöringen så stark att jag kom ut ur badrummet helt röd i ansiktet. Clean & Calm löddrar härligt och innehåller allantoin som vårdar. Jag klarar mig helt enkelt inte utan den. Om LCC skulle gå under så skulle jag bunkra upp med ansiktstvätten, deo och våra torrshampoon. Det är mina life savers.

Isabella löwengrip äntligen i pump

Det som är roligt är att efter era önskemål om att göra Clean & Calm i en pumpflaska så har vi nu gjort det! Den finns dock kvar i tub också så att man kan ha med den där man reser. Tuben är ju under 100 ml (fungerar som handbagage). Vi har också sänkt dofthalten så att det endast täcker råvarorna.

Isabella löwengrip cleam and calm

Finns hos Apotea och Nordic Feel. Kommer i till Kronans Apotek vecka 42 🙂

I samarbete med Löwengrip Care & Color

74
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00