Tävla om 50 000

Som ni vet så samarbetar jag med Unionen Egenföretagare vilket jag är väldigt stolt över. De har ett himla bra medlemskap som ger egenföretagare trygghet och hjälper till med utveckling. På tal om det så har Unionen Egenföretagare nu en generös tävling:

Tävla med din nya affärsidé och vinn 50.000 kr i startkapital från Mix Megapol och affärsjuridisk rådgivning från Unionen Egenföretagare. Tänker du starta eget eller har du en idé och vill utveckla i ditt företag? Gilla Unionen Egenföretagares Facebooksida så kommer du få mer info om tävlingen där.

Isabella löwengrip och pingis företagande

För 50 000 kronor kan man komma väldigt långt. Det var precis den summan Pingis och jag la in för att dra igång Löwengrip Care & Color. 25 000 kronor var senare har vi 15 anställda i bolaget. Heja! Vad ska du starta?

I samarbete med Unionen 

 1. Sofia skriver:

  Väldigt vackra båda två.
  Jag undrade bara varför företaget heter Löwengrip Care & Color när ni båda har lagt ner 50% var?

 2. lina skriver:

  Så bra att du klippte håret! Frisyren på denna bild gör dig 15 år äldre än du är.

 3. Amanda skriver:

  Jag var inne och kollade, men de verkar inte ha skrivit något om regler ellerhur man tävlar? Vet du hur det funkar mer konkret att tävla Isabella? 🙂 sr bara att mer info kommer snart, fast i kommentarerna på inlägget.

 4. My skriver:

  Pingis ser både snygg och trovärdig ut på bilden…..

 5. Susanne skriver:

  Två fina framgångsrika kvinnor. heja er.

  1. Susanne skriver:

   För er språkpoliser så ska det naturligtvis vara stor bokstav efter punkt. Sorry

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..