ANNONS

Tävla om 50 000

/

Som ni vet så samarbetar jag med Unionen Egenföretagare vilket jag är väldigt stolt över. De har ett himla bra medlemskap som ger egenföretagare trygghet och hjälper till med utveckling. På tal om det så har Unionen Egenföretagare nu en generös tävling:

Tävla med din nya affärsidé och vinn 50.000 kr i startkapital från Mix Megapol och affärsjuridisk rådgivning från Unionen Egenföretagare. Tänker du starta eget eller har du en idé och vill utveckla i ditt företag? Gilla Unionen Egenföretagares Facebooksida så kommer du få mer info om tävlingen där.

Isabella löwengrip och pingis företagande

För 50 000 kronor kan man komma väldigt långt. Det var precis den summan Pingis och jag la in för att dra igång Löwengrip Care & Color. 25 000 kronor var senare har vi 15 anställda i bolaget. Heja! Vad ska du starta?

I samarbete med Unionen 

30
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00