ANNONS

Great place to work

/

Vi har haft en bra förmiddag hela LCC, Flattered och Löwengrip Invest. Det händer grejer i bolagen hela tiden. I Flattered har vi tagit fram en barnsko som ni ska få se i veckan, i LCC planerar vi utbildningar och pratar med våra fabriker i Löwengrip Invest är det dags för bokslut. Jag är glad att jag har Simon här som är min nya högra hand, han har blivit spindeln i nätet för att få ihop allting schemamässigt. Mina dagar handlar alltid om att hinna med så mycket som möjligt, jag är en tävlingsmänniska och jag visualiserar de tre bolagen som att de springer ett marathon-lopp. Varje dag ska vi känna att vi har gjort skillnad, vi har kommit lite längre och tagit ett steg på växa-trappan. Att arbeta på i ett företag där man bara står stampar oavsett hur mycket man lägger ner sin själ i, det hade jag inte fixat.

Isabella Löwengrip great place to work

Idag har jag på mig en blus från Navy London (adlink) och vinröda skinnbyxor (imitation) från Vero Moda (adlink), de kommer bli hösten favvo . Skorna är modell Alexandra från Flattered (adlink).

Men jag måste också understryka att det är en lugn och harmonisk stämning på kontoret med mycket skratt. Att jobba i högt tempo men samtidigt behålla en mysig arbetsplats är något som är viktigt för oss alla här. Den kombon tror jag gör att företagen verkligen flyger fram. Imorgon kommer A Great Place to Work hit, de har uppmärksammat LCC och vi vill gärna vara med att tävla i Sveriges bästa Arbetsplats.

57
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00