Great place to work

Vi har haft en bra förmiddag hela LCC, Flattered och Löwengrip Invest. Det händer grejer i bolagen hela tiden. I Flattered har vi tagit fram en barnsko som ni ska få se i veckan, i LCC planerar vi utbildningar och pratar med våra fabriker i Löwengrip Invest är det dags för bokslut. Jag är glad att jag har Simon här som är min nya högra hand, han har blivit spindeln i nätet för att få ihop allting schemamässigt. Mina dagar handlar alltid om att hinna med så mycket som möjligt, jag är en tävlingsmänniska och jag visualiserar de tre bolagen som att de springer ett marathon-lopp. Varje dag ska vi känna att vi har gjort skillnad, vi har kommit lite längre och tagit ett steg på växa-trappan. Att arbeta på i ett företag där man bara står stampar oavsett hur mycket man lägger ner sin själ i, det hade jag inte fixat.

Isabella Löwengrip great place to work

Idag har jag på mig en blus från Navy London (adlink) och vinröda skinnbyxor (imitation) från Vero Moda (adlink), de kommer bli hösten favvo . Skorna är modell Alexandra från Flattered (adlink).

Men jag måste också understryka att det är en lugn och harmonisk stämning på kontoret med mycket skratt. Att jobba i högt tempo men samtidigt behålla en mysig arbetsplats är något som är viktigt för oss alla här. Den kombon tror jag gör att företagen verkligen flyger fram. Imorgon kommer A Great Place to Work hit, de har uppmärksammat LCC och vi vill gärna vara med att tävla i Sveriges bästa Arbetsplats.

 

 1. K skriver:

  Hej Blondinbella!!!
  Gooooo verkligen du e svin cool:)
  Skit i de negativa!
  Kram!!

 2. Snygg outfit 🙂 ska nog klicka hem blusen

 3. Ellinor skriver:

  När får ni in flattereds Alexandra i 37 igen?

 4. Augusta skriver:

  Åh vad fin du är!!

 5. lina skriver:

  Det låter som stress, stress, stress i dina bolag om ni måste springa i kapp varje dag. Kanske stanna upp och vila ibland, så ni inte springer ihjäl er.

  1. Linnea skriver:

   Åh. Så olika folk tänker. Jag är deprimerad (psykisk ohälsa inte utbrändhet) o jag vill såå tillbaka till farten i livet. Känna att händer o ben är fulla o jag är pirrig o glad o jonglerar. För nuet o framtid. Ex när jag studerade till fsk lärare… Åh take me back! Jag roas av det. Att festa o bara ha kul.. Tråkigt! Blir leds direkt- ser ingen poäng. fassssst… Jag var kanske lite slö… Läsa en sida, springa dit… Läsa två timmar… Somna en stund.äta ,träna basta prata skratta, tänka läsa men somna…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..